Ζουγανέλης: «Δεν μπορούσα να ξαναπάω στο μαγαζί που δούλευα γιατί ήταν μαζί μου ο Σάκης»
Showbiz

Ζουγανέλης: «Δεν μπορούσα να ξαναπάω στο μαγαζί που δούλευα γιατί ήταν μαζί μου ο Σάκης»

Για ακόμα μία φορά, ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει ανοιχτά για τον επιστήθιο φίλο του και κουμπάρο του Σάκη Μπουλά, ο χαμός του οποίου του έχει στοιχίσει πολύ.

Όταν ερωτάται για το τι ακριβώς τον ιντριγκάρει στη συνεργασία του με τον Ρέμο και την Ασλανίδου φέτος τον χειμώνα, ο αγαπημένος και πολυπράγμων καλλιτέχνης απαντά στη real: «Δεν πιστεύω στα δόγματα και τις παρωπίδες. Συνετέλεσαν πολλά. Εγώ τα τελευταία χρόνια ήμουν στην «Ακτή Πειραιώς». Δεν μπορούσα να ξαναπάω γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήταν μαζί μου ο Σάκης Μπουλάς, δεν θα μου ήταν καλό. Την πολυτέλεια να μην εργαστώ δεν την είχα. Εγώ ξεπερνάω τη διαφορετικότητα, ούτε ταυτίζομαι με τους αισθητικά συγγενείς. Ένας από τους λόγους που πήγα είναι ότι τους καλλιτέχνες αυτούς τους ξέρω, τους αγαπώ και υπάρχει μεταξύ μας διαφορετικότητα, που θα δημιουργήσει την αρμονία. Το άλλο είναι ότι μου επιτρέπεται να στήσω μια δουλειά με λιγότερο άγχος, παρότι το σκηνοθετώ και έχω αγωνία για το αποτέλεσμα. Επίσης, πρόκειται για μια μουσική σκηνή αμιγώς, δεν είναι μπουζούκια με λουλούδια και τα συναφή. Και να σας πω και κάτι; Θα έχω και ένα όφελος, αλλάζοντας θα με δούνε και άνθρωποι που ενδεχομένως τον τελευταίο καιρό δεν με έχουν δει».

Πιστεύετε στο μοιραίο;

«Εγώ πιστεύω στην ειμαρμένη, ότι δηλαδή αυτό που μας συμβαίνει το προδιαγράφουμε εμείς. Είμαι ελληνοκεντρικός και στη σκέψη μου και στην έκφρασή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved