Θοδωρής Μαραντίνης: Η γυναίκα της ζωής του και το … καλάμι
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: Η γυναίκα της ζωής του και το … καλάμι

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ερωτευμένος με την Σίσσυ Χρηστίδου και δεν το κρύβει.

Ο τραγουδιστής εκτός από επιτυχίες έχει και πολλές θαυμάστριες. Σε έναν τσακωμό ποιος κάνει το πρώτο βήμα της συμφιλίωσης; «Για να είμαστε ακόμα μαζί και τόσο ερωτευμένοι σημαίνει πω» και οι δύο κάνουμε βήματα πίσω όταν χρειαστεί! Αυτό είναι το κλειδί σε μια σχέση. Σε έναν καβγά έχουν δίκιο και οι δύο, απλώς ο καθένας το βλέπει από την πλευρά του. Άρα αν υπάρχει αληθινή αγάπη, το κενό θα μα» ενώσει και δεν θα μας χωρίσει», εξήγησε στο You και αποκάλυψε ότι η Σίσσυ ποτέ δεν του έχει δείξει ότι ζηλεύει, αλλά και εκείνος της δείχνει συνέχεια το πόσο την αγαπάει έτσι ώστε να μην την αγγίζει τίποτα.

Η οικογένειά του έχει σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του; «Αυτό ποτέ δεν αποτέλεσε εμπόδιο στο φλερτ. Πολλές φόρες λειτουργεί και αντίθετα, μπορώ να πω».

Έχει καβαλήσει ποτέ καλάμι; «Ναι. Κάποια περίοδο νομίζω πως είχα χαθεί μέσα σε όλο αυτό που συνέβαινε, όχι από έπαρση, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου, αλλά γιατί δεν ήξερα πού πατάω και που βρίσκομαι και νιώθοντας φόβο απέναντι στο άγνωστο που ξεδιπλώθηκε απότομα μπροστά μου και σε κάθε πτυχή της ζωής μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved