Ποιος είδε την Καίτη Φίνου και δεν τη φοβήθηκε. Το ξέσπασμά της για την εκπομπή «Mega με μία»
Showbiz

Ποιος είδε την Καίτη Φίνου και δεν τη φοβήθηκε. Το ξέσπασμά της για την εκπομπή «Mega με μία»

Έξαλλη δείχνει να είναι η Καίτη Φίνου με τους συντελεστές της εκπομπής «Mega με μία» με τον Μάρκο Σεφερλή στην οποία φιλοξενήθηκε χθες συνέντευξή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Χριστίνα Πολίτη και στον αέρα της εκπομπής βγήκε απόσπασμά της. Μόνο που όσοι επιμελήθηκαν το μοντάζ της συνέντευξης αυτής, δεν πρόσεξαν να κρατήσουν το κομμάτι εκείνο στο οποίο η Καίτη Φίνου αναφερόταν στην παράσταση όπου παίζει φέτος. Κάτι που την έκανε έξαλλη και έτσι ανέρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα κείμενο στο οποίο με ειρωνεία έλεγε «ευχαριστώ» στο Mega με μία για αυτή την παράλειψή τους παρ' όλο που η ίδια, η οποία γνωρίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική στη συνέντευξη. «Ευχαριστώ την εκπομπή Mega με μία (ειρωνικά το ευχαριστώ) που ξεπέταξε έτσι μία ολόκληρη συνέντευξη,χωρίς να αναφερθεί στην παράσταση που παίζω.
Εμείς οι ηθοποιοί λέμε κάποιες κρυφές λεπτομέρειες απ'την ζωή μας,για να μπορέσουμε να περάσουμε την παράσταση που παίζουμε.Όμως σήμερα δεν έγινε ούτε αυτό.Ανύπαρκτη συνέντευξη,σαν να βγήκα να πω μόνο για τις σχέσεις που είχα και να τις κατηγορήσω.Ντροπή γιατί τελικά τα "προνόμια τα έχουν (τον χρόνο τον τηλεοπτικό) μόνο οι των κυκλωμάτων.
Υ.Γ Σαφώς και σε όσα προανέφερα δεν τοποθετώ την δημοσιογράφο Χριστίνα Πολίτη,γιατί μου πήρε συνέντευξη για τα πάντα,χωρίς να γνωρίζει-απο την στιγμή που την παραδίδει-τι θα παιχθεί» έγραψε μεταξύ άλλων η Καίτη Φίνου στο facebook ενώ ανάρτησε και άλλα δυο μηνύματα, θέλοντας να είναι ακόμα πιο ακριβής σε όσα την είχαν ενοχλήσει... Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved