Νίνα Λοτσάρη: ««Για ένα μεγάλο έρωτα θα έκανα παιδί»
Showbiz

Νίνα Λοτσάρη: ««Για ένα μεγάλο έρωτα θα έκανα παιδί»

Πόσο εύκολο είναι για μια διαζευγμένη γυναίκα, που ακολουθεί μια απαιτητική καριέρα, να μεγαλώνει τα παιδιά της;

«Δεν είναι πάντα εύκολο. Βέβαια, στο σπίτι μένουμε μαζί με τη μητέρα μου και είμαι πολύ τυχερή που με βοηθάει. Δεν είμαι απλά εργαζόμενη, αλλά καριερίστα. Συνεπώς, δεν έχω κάποιο σταθερό ωράριο. Από την άλλη, έχω το προνόμιο να επιλέγω να κάθομαι το καλοκαίρι και να περνάω το χρόνο μου με τις κόρες μου, που άλλες γυναίκες δεν το έχουν» τόνισε στο People.


Ως μαμά δεν είναι αυστηρή και έχει τη δική της θεωρία πάνω σε αυτό. «Τα παιδιά δεν θέλουν αγριεμένες μαμάδες, αλλά γονείς που θα τους δίνουν τα σωστά παραδείγματα». Η μεγάλη της κόρη, Νεφέλη, είναι 9 ετών, ενώ η μικρή, Ερωφίλη, 3. «Οι ατάκες της Ερωφίλης με εντυπωσιάζουν. Επειδή είναι ακόμη μικρούλα, μέρα με τη μέρα λέει καινούρια πραγματάκια».


Η Νίνα έχει χωρίσει εδώ και δυόμισι χρόνια. Έχει δεχτεί κάποια πρόταση γάμου μέσα σε αυτό το διάστημα; «Μου έχουν κάνει, αλλά δεν μπορώ να σου πω. Πλέον δεν είμαι εύκολη και ο πήχης είναι πάρα πολύ ψηλά» λέει γελώντας.


Ωστόσο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει τρίτο παιδί. «Για ένα μεγάλο έρωτα θα έκανα παιδί». Το θέμα, όμως, είναι κατά πόσον είναι και η ίδια ανοιχτή ώστε να ζήσει έναν παράφορο έρωτα. «Καταρχήν, είναι ουτοπικό να πιστεύεις πως, άμα σου συμβεί, έχεις τη δυνατότητα να τον αποφύγεις. Μπορεί να σου τύχει και στο φανάρι. Εγώ τα βλέπω όλα κινηματογραφικά και καθόλου ρεαλιστικά. Παρότι στην καθημερινότητα μου αρέσει να πατάω στη γη, στην προσωπική μου ζωή προτιμώ να πετάω στα σύννεφα. Είμαι αιθεροβάμων και δεν θα αλλάξω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved