Μάνια Ντέλου: «H Βανδή ανέβασε την τούρτα στο twitter. Ήταν αρκετό»
Showbiz

Μάνια Ντέλου: «H Βανδή ανέβασε την τούρτα στο twitter. Ήταν αρκετό»

Η Μάνια Ντέλλου τη δεκαετία του '90 πρωταγωνιστούσε στα catwalks και τα εξώφυλλα των περιοδικών. Σήμερα φορά το σκούφο του ζαχαροπλάστη και πουλά τούρτες σε δικό της κατάστημα.

«Πάντα μου άρεσε να ανακατεύομαι στην κουζίνα και από πολύ μικρή ηλικία έφτιαχνα μόνη μου φοβερά κέικ» τόνισε στο People.


Ήταν μια συνήθεια που «κόλλησε» από τη μητέρα της; «Καμία σχέση» με αιφνιδιάζει «ήταν καθαρά δικό μου». Όλα ξεκίνησαν από μια νέα φιλία με την Τζωρτζίνα Έλληνα και ενισχύθηκαν από ένα tweet Δέσποινας Βανδή, καλής φίλης της Μάνιας. Η Μάνια Ντέλλου και η Τζωρτζίνα Έλληνα γνωρίστηκαν στο σχολείο όπου πηγαίνουν τα παιδιά τους. Η κόρη της Τζωρτζίνας είχε γενέθλια και η Μάνια θέλησε να φτιάξουν μόνες τους την τούρτα της μικρής. «Εκείνη τη μέρα ήταν η Δέσποινα Βανδή στο σπίτι μου. Βλέποντας την τούρτα, την ανέβασε αμέσως στο twitter. Αυτό ήταν αρκετό. Στο μεταξύ, όσες φορές ανέβαζα κι εγώ στο Instagram φωτογραφίες με τις τούρτες που φτιάχναμε, τα σχόλια ήταν αποθεωτικά. Κυρίως όλοι ρωτούσαν πού μπορούν να τις βρουν».


«Καθώς τα διδυμάκια μου έχουν πια μεγαλώσει, είναι 11 ετών, άρχισα να ψάχνομαι για να κάνω κάτι δημιουργικό» λέει η Μάνια. «Ξεκίνησα μαθήματα φωτογραφίας, την οποία λατρεύω, και αφού τα ολοκλήρωσα, παρακολούθησα ένα σεμινάριο μαγειρικής, βασικά σούσι, που δεν με ενθουσίασε. Έτσι, προχώρησα στο αντίστοιχο της ζαχαροπλαστικής κι εκεί ξετρελάθηκα. Η κουζίνα μου θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο. Υπήρχαν μέρες που δεν υπήρχε καθαρός χώρος να φάνε τα παιδιά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved