Τα κορίτσια του «Μπρούσκο» εξομολογούνται!
Showbiz

Τα κορίτσια του «Μπρούσκο» εξομολογούνται!

Η Ελένη Βαΐτσου και η Βαρβάρα Λάρμου έδωσαν κοινή συνέντευξη και μίλησαν για την καριέρα τους.

Μάλλον έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Σε όποιες τηλεοπτικές δουλειές συμμετείχες είχαν ανταπόκριση σε νούμερα τηλεθέασης. Απ' ό,τι φαίνεται ξέρεις να επιλέγεις επιτυχίες.

Βαρβάρα Λάρμου: «Είμαι όντως τυχερή γιατί οι παραγωγές στις οποίες δούλεψα είχαν ωραία αισθητική, ήταν προσεγμένες δουλειές τόσο σεναριακά όσο και σκηνοθετικά...».

Πώς επιλέγεις μια δουλειά; Ποια είναι τα κριτήρια σου;
Βαρβάρα Λάρμου: «Ψυχανεμίζομαι πού πάω να μπω. Μπορείς να διαισθανθείς όχι όμως έτσι αφαιρετικά και γενικά. Μπορείς να καταλάβεις τη δουλειά από την αισθητική του πιλότου, του σεναρίου, από τους συντελεστές, από το ρόλο που καλείσαι να κάνεις κάθε φορά. Και ανάλογα με το ρόλο που έχω ψάχνω να δω γιατί λειτουργεί έτσι όπως λειτουργεί, γιατί αντιδρά έτσι, πώς συμπεριφέρεται».

Είναι γεγονός πάντως ότι επικρατεί ένας πανικός σε σχέση με τη σειρά. Εσύ πού το αποδίδεις;
Ελένη Βαΐτσου:«Σε πάρα πολλά πράγματα. Στους συντελεστές, στο σενάριο, στις ωραίες εικόνες, το ότι δεν γίνεται απλά σε ένα στούντιο αλλά βλέπεις πλάνα από Κρήτη, Κύπρο, Ταϊλάνδη, Παρίσι... Επίσης, βγήκε σε πολύ καλό timing, όταν δεν υπήρχε κάτι άλλο στην τηλεόραση όπου ο κόσμος είχε αγανακτήσει με τα τούρκικα. Ήθελε να δει κάτι ελληνικό, κάποιους που να μιλούν τη γλώσσα του».

Το ότι στην πρώτη σου τηλεοπτική δουλειά θα έπρεπε να είσαι σε ένα ερωτικό τρίγωνο πώς σου φάνηκε;
Ελένη Βαΐτσου :«Δεν με προβλημάτισε ούτε σκέφτηκα ότι θα υπήρχε τόση ταύτιση. Και τώρα που το ξέρω όμως, πάλι δεν θα ήταν ανασταλτικό... Ο κόσμος βέβαια μας έχει ταυτίσει απόλυτα με τους ρόλους μας. Νομίζουν ότι έτσι είμαστε και στην κανονική μας ζωή. Αυτό το συναντώ καθημερινά. Κάποιοι με λένε Μελίνα, μου μιλούν λες και με ξέρουν, με μαλώνουν για τις επιλογές μου, ρωτούν γιατί κάνω το ένα ή το άλλο. Υπάρχει μεγάλη ταύτιση...».

Πηγή: Omikron

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved