Παναγιώτα Βλαντή: «Για να φύγω από μια σχέση σημαίνει ότι έχω εξαντλήσει όλα τα περιθώρια»
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: «Για να φύγω από μια σχέση σημαίνει ότι έχω εξαντλήσει όλα τα περιθώρια»

Για τον πρόσφατο χωρισμό της και ποια ήταν τα αίτια που οδηγήθηκαν σε αυτόν μετά από οκτώ χρόνια σχέσης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Παναγιώτα Βλαντή.

«Δεν υπήρξε απιστία και ούτως ή άλλως δεν πιστεύω πως αυτός είναι ο πρώτος λόγος που θα οδηγήσει καταλυτικά σε ένα χωρισμό. Σε μια σχέση υπάρχει το ενδεχόμενο ο άλλος να αλλάξει πρόσωπο. Να θέλεις να είσαι μαζί του, αλλά για κάποιο λόγο μέσα σου να ξέρεις πως δεν πρέπει. Είμαι όμως από τους ανθρώπους που παλεύουν μέχρι τέλους σε μια σχέση και έτσι έγινε και σε αυτή την περίπτωση. Για να φύγω σημαίνει ότι έχω εξαντλήσει όλα τα περιθώρια», λέει στο περιοδικό Εγώ.

Όσο για το αν ενοχλήθηκε από τα δημοσιεύματα που αναφέρθηκαν στο χωρισμό της ή με εκείνα που υπονόησαν ότι είναι ζευγάρι με το συμπρωταγωνιστή της Δάνη Κατρανίδη; «Ήξερα ότι είναι μέρος της δουλειάς μου το δημοσιεύματα, όπως ήξερα και ότι αυτά που αναφέρονταν το χωρισμό μου κάποια στιγμή θα σταματούσαν. Όσο για τον Δάνη, όλα ξεκίνησαν λόγω της συνεργασίας μας, αλλά τόσο εκείνος όσο κι εγώ το έχουμε αρνηθεί. Το κακό με αυτού του τύπου τα δημοσιεύματα είναι ότι δεν αφορούν μόνο εμάς, αλλά και τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και τις οικογένειες μας», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved