Νταλάρας – Βιτάλη – Γλυκερία: Τι θαυμάζει ο ένας στον άλλον;
Showbiz

Νταλάρας – Βιτάλη – Γλυκερία: Τι θαυμάζει ο ένας στον άλλον;

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, έχοντας ο καθένας ξεχωριστά διανύσει μεγάλες αποστάσεις, συναντιούνται και πάλι στη σκηνή της «Ιεράς Οδού».

Οι τρεις τους, μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους για όλα όσα θαυμάζει ο ένας στον άλλον.


Γλυκερία: «Ο Γιώργος είναι σαν πατέρας. Τους βοηθάει όλους, φροντίζει για όλους μας, αναλαμβάνει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτό μάς δίνει μια σιγουριά και αισθανόμαστε προστατευμένοι δίπλα του. Ακόμα και στα πιο στριμμένα του είναι κάτι πολύ οικείο για μένα. Είναι ένας αληθινός καλλιτέχνης που ψάχνει την ουσία του τραγουδιού και αγαπάει ν' ακούει καλά πράγματα»


Ελένη Βιτάλη: «Κι εγώ νιώθω μεγάλη σιγουριά με τον Γιώργο. Είναι τόσο δοτικός άνθρωπος. Κάθεται και παιδεύεται ώρες ατέλειωτες για το μικρόφωνο το δικό μου. Πρώτα ασχολείται με το δικό μας πρόγραμμα και μετά το δικό του. Τον νιώθω σαν τον μεγάλο μου αδελφό που αν πάει κάτι στραβά θα ορμήσει και θα με σώσει»


Γιώργος Νταλάρας: «Η Ελένη Βιτάλη έκανε κάτι που έχουν κάνει ελάχιστοι άνθρωποι. Έκανε μια μετάλλαξη. Ο προσωπικός της πόνος την οδήγησε ξανά στην αγκαλιά του κόσμου, ο οποίος πλέον την είδε με άλλα μάτια. Από την άλλη, έσκαψε πολύ βαθιά στο μυαλό της για να βρει την Ελένη εκείνη που εγώ φανταζόμουν ότι υπήρχε. Γδύθηκε σαν άνθρωπος και έπεσε στην αγκαλιά της κοινωνίας η οποία την υποδέχτηκε με μεγάλη θέρμη. Εγώ δεν το έχω καταφέρει αυτό γιατί είμαι μαχητής από πολύ μικρός. Μην ξεχνάτε ότι «έχασα» τον πατέρα μου όταν ήμουν 2 χρονών. Τον συνάντησα έξι - επτά φορές σ' όλη μου τη ζωή. Του γκρίνιαξα πολύ μέσα μου αλλά τον λάτρεψα. Εξαιτίας αυτού λοιπόν είπα ότι θέλω να τα κάνω όλα μόνος μου, σε υπερβολικό βαθμό μάλιστα. Εμαθα να τα κάνω όλα μόνος μου, να μην επιβαρύνω κανέναν. Μια τέτοια εμπειρία, νομίζω πως σε κάνει... ΟΥΚά. Πρέπει να αντεπεξέλθεις παντού μόνος κι αυτό δημιουργεί μια σκληρότητα»
Πηγή: Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved