Φουρέιρα-Σαμαράς: Νέες αποκαλύψεις: Στις τελευταίες κοινές φωτογραφίες τους ήταν ήδη χωρισμένοι
Showbiz

Φουρέιρα-Σαμαράς: Νέες αποκαλύψεις: Στις τελευταίες κοινές φωτογραφίες τους ήταν ήδη χωρισμένοι

Τίτλοι τέλους για την σχέση της Eλένης Φουρέιρα με τον Γιώργο Σαμαρά, οι οποίοι έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης, κι ενώ όλα έδειχναν πως σκόπευαν να οδηγηθούν σε γάμο, αποφάσισαν να μη συνεχίσουν μαζί.


Λίγες ημέρες μετά την είδηση πως η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς δεν είναι πια ζευγάρι, εκείνος ήρθε στην Αθήνα από την Αγγλία, όπου αγωνίζεται στην ομάδα Γουέστ Μπρομ. Πηγή από το περιβάλλον της Ελένης Φουρέιρα λέει στο περιοδικό ΟΚ: «Η απόσταση τους χώρισε. Όταν κυκλοφόρησαν οι τελευταίες κοινές φωτογραφίες τους, πριν από περίπου έναν μήνα, ήταν ήδη χωρισμένοι. Ο Γιώργος Σαμαράς είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι της τραγουδίστριας στη Γλυφάδα».
Όσο για το νέο ειδύλλιο της τραγουδίστριας, η ίδια πηγή επιβεβαιώνει στο περιοδικό: «Ήταν και πάλι μόνη της όταν αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή»

Στις τελευταίες κοινές φωτογραφίες τους, πριν από περίπου έναν μήνα, ήταν ήδη χωρισμένοι. Στις τελευταίες φωτογραφίες του περιοδικού Hello οι παπαράτσι τους έπιασαν και σε... τρυφερά ενσταντανέ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved