Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο Γρηγόρης, ήταν καταλυτικός από την αρχή»
Showbiz

Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο Γρηγόρης, ήταν καταλυτικός από την αρχή»

Οι γυναίκες φημιζόμαστε για τη διορατικότητα και το ένστικτο μας. Είχε η Θεοφανία Παπαθωμά την αίσθηση από την αρχή της σχέσης της ότι με τον Γρηγόρη Πετράκο θα γινόντουσαν στο τέλος οικογένεια;

«Δε μου άφησε πολλά περιθώρια να σκεφτώ ο Γρηγόρης, ήταν καταλυτικός από την αρχή... Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά; Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ναι, και τώρα κατάλαβα το νόημα αυτής της φράσης. Είχα πάει σ ένα καλλιτεχνικό πολυχώρο με την παρέα μου, τυχαία. Ξαφνικά, τον είδα μπροστά μου, σ' ένα Ιive πρόγραμμα για κιθάρα και πιάνο. Κι εκεί έμεινα. Δεν πίστευα στα μάτια μου και στ' αυτιά μου. Είπα ότι θέλω να μείνω στον καναπέ του για πάντα και να τον ακούω. Στο πρώτο μας ραντεβού, τον ρώτησα αν έχει ωραίο καναπέ και μου απάντησε «έχω τον καλύτερο». Και ήταν αλήθεια» τόνισε στο Hello.

-Τι θαυμάζεις σε εκείνο και τι πιστεύεις ότι σου έχει διδάξει η σχέση σας;
«Ο Γρηγόρης είναι μουσική. Κλασική. Μότσαρντ, Μπαχ...τέτοια. Αυτή που με γαληνεύει, με θεραπεύει και με κάνει χαρούμενη. Η σχέση μας δεν έχει περάσει ακόμα στο στάδιο της διδαχής, αλλά ό,τι είναι να μας διδάξει, ελπίζω να το κάνει ήπια κι ευγενικά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved