Βαλάση: «Μετά το εγκεφαλικό έμεινα στην εντατική και έπαθα μεγάλη ζημιά στην ομιλία»
Showbiz

Βαλάση: «Μετά το εγκεφαλικό έμεινα στην εντατική και έπαθα μεγάλη ζημιά στην ομιλία»

H Μπέτυ Βαλάση μεταξύ άλλων μίλησε σε συνέντευξη, που θα δούμε στο Join Us στον ΣΚΑΪ, για τον έρωτα της με τον Τίτο Βανδή και για τη ζωή μετά το εγκεφαλικό ενώ αποκάλυψε ότι δεν αυτοκτόνησε από ανθρώπινη αξιοπρέπεια.



Για τη γνωριμία του με τον Τίτο Βανδή και την απιστία:
Όταν γνώρισα τον Τίτο ήμουν μονογαμική. Και του λέω, «δεν γίνεται να είμαστε μαζί γιατί είσαι παντρεμένος με μία κυρία που δεν την ξέρω και εγώ το ίδιο. Και τι θα γίνει, θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε 3:00 με 5:00 στο ξενοδοχείο;». Μετά αρχίσαμε τα τηλέφωνα και μου λέει «χωρίζω, χωρίζεις και παντρευόμαστε». Έτσι έγινε. Μείναμε μαζί 20 χρόνια. Δεν νομίζω ότι κανένας άντρας είναι πιστός ποτέ, οι άντρες είναι περίεργοι. Αλλά ήταν πιστός στην αγάπη και σε αυτή τη σχέση.
Ο Τίτος είχε καρκίνο και πέθανε από εγκεφαλικό ένα χρόνο μετά τη μάνα μου, και μετά από έξι μήνες πέθανε ο πρώην άντρας μου.
Τον Τίτο Βανδή τον πόνεσα πολύ, τον θαύμαζα και τον ερωτεύτηκα ως το τέλος. Του θύμωσα που πέθανε.
Για την περίοδο μετά το εγκεφαλικό:
Μετά το εγκεφαλικό έμεινα στην εντατική και έπαθα μεγάλη ζημιά στην ομιλία. Καταλάβαινα, αλλά δεν μπορούσα να διαβάσω, ούτε να δω τηλεόραση, ούτε τίποτα. Μόνο έκλαιγα και δεν ήθελα να δω κόσμο. Ήθελα να πεθάνω. Είναι άγριο πράγμα. Αλλά φαίνεται ότι μέσα μου δεν ήθελα να πεθάνω, διότι είπα κάτι που το εννοώ και τώρα. Έλεγα: «Όχι δεν θα αυτοκτονήσω. Δεν αυτοκτονώ από ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Κάτσε Μπέτυ μου, εδώ νέα παιδιά παθαίνουν τρομερά πράγματα και ξαφνικά εσύ θέλεις να αυτοκτονήσεις;». Μετά από έξι μήνες με βοήθησε μία λογοθεραπεύτρια. Αλλά έτσι και δυσκολευτώ λιγάκι μπορεί να αρχίσω να τραυλίζω ή να προσπαθώ να πω μία λέξη.
Για τη φοβία της να παίξει στο θέατρο:
Φοβάμαι να παίξω στο θέατρο γιατί δεν θα μπορώ να μιλήσω. Φαντάσου να κρεμάσω εσένα και όλη την παράσταση, θα πεθάνω. Αυτά είναι που παθαίνω. Είναι μεγάλος καημός. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να φύγω πάνω στη σκηνή. Γιατί να μην μπορώ να παίξω; Αλλά υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα.
Δεν βγαίνω συχνά και δεν βλέπω πολύ αγαπημένους φίλους και στεναχωριέμαι. Βρίσκω αφορμές και μένω σπίτι μου με τη γάτα και τον εαυτό μου. Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Πληγώνομαι όταν πηγαίνω στο θέατρο.
Για τη ζωή που έζησε:
Είχα μία περίεργη και αφάνταστα δύσκολη ζωή αλλά όλοι πίστευαν ότι είχα μια φλόγα. Φαίνεται ότι έτσι είμαι. Πέρασα ανέντιμα, άγρια και εγκληματικά πράγματα στη ζωή μου. Αλλά υπάρχουν και χειρότερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved