Πασίγνωστη τραγουδίστρια δηλώνει: «Συνάδελφοι πατούσαν πάνω μου για να περάσουν μπροστά»
Showbiz

Πασίγνωστη τραγουδίστρια δηλώνει: «Συνάδελφοι πατούσαν πάνω μου για να περάσουν μπροστά»

«Είναι μια ολόκληρη ιστορία και αν το πιάσουμε από την αρχή θα ενοχλήσουμε ανθρώπους οι οποίοι με ενόχλησαν στο παρελθόν...» είπε μεταξύ άλλων η πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Ελίνα Κωνσταντοπούλου η οποία πήγε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Μη χανόμαστε» και μίλησε και για τον πόλεμο που δέχτηκε στην καριέρα της, αλλά και για το πως τελικά αποφάσισε να αποσυρθεί: «Ίσως βρεθήκαν μπροστά μου άτομα της δουλειάς, οι οποίοι ήθελαν να περάσουν αυτοί μπροστά, οπότε εμένα με έκαναν στην άκρη όσο μπορούσαν. Δηλαδή, συνάδελφοι που πατούσαν πάνω μου για να περάσουν μπροστά, γιατί ήμουν λίγο το καλό παιδί. Δε θέλω να πούμε ονόματα γιατί αν το πιάσουμε από την αρχή είναι μια ολόκληρη ιστορία και αν το πιάσουμε από την αρχή θα ενοχλήσουμε ανθρώπους οι οποίοι με ενόχλησαν στο παρελθόν, κάποια υψηλά πρόσωπα και δε θέλω να πούμε ονόματα.»
«Γλυκιές αναμνήσεις έχω από πολλούς ανθρώπους, τον Νίκο Τερζή, τον Άκη τον Αργυρίου, τον Χάρη Ανδρεάδη, τον Αντώνη Βαρδή. Μετά με τον Πασχάλη Τερζή, με τον Δημήτρη Κόκοτα πολύ ωραίες αναμνήσεις. Φεύγαμε από το μαγαζί πηγαίναμε σε τηλεοπτικό την άλλη μέρα το πρωί κατευθείαν σε άλλη πόλη, μετά ξαναγυρνάγαμε στο μαγαζί πεθαμένοι χωρίς να έχουμε κοιμηθεί και ξανατραγουδούσαμε. Μου έχουν αφήσει πολύ γλυκιές αναμνήσεις όλα αυτά. Το 2001 δούλευα με τον Ανέστη Μαντά. Μου λέει «να τελειώνω εγώ το πρόγραμμα γιατί είμαι πιο λαϊκός» λέω βεβαίως. Είχαμε βγάλει ντουέτα, είχαμε βγάλει πράγματα στην τζενεράλε τα κάναμε, την επόμενη μέρα δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Άρχισε λοιπόν μία κόντρα στους φωτιστές γιατί τη φωτίζετε, στους ηχολήπτες γιατί της έχετε ανοιχτό το μικρόφωνο, είχε φοβερή πλάκα. Εν τω μεταξύ είχε φέρει τους μουσικούς, είχε φέρει μαέστρο δικό του. Ο ιδιοκτήτης φοβόταν μην τυχόν και τους χαλάσει το μαγαζί. Θυμάμαι μία φοβερή σκηνή... ήταν η Πόλυ Πάνου κάτω και τραγουδούσα το «Τι σου 'κανα και πίνεις» και τραγουδούσαμε και μαζί και κάθομαι και στο τραπέζι της και να ουρλιάζει μες στο καμαρίνι και να ακούγεται μέχρι απ' έξω, να με κόψουνε εμένα για να βγει εκείνος να τραγουδήσει με την Πόλυ Πάνου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved