Χρυσικοπούλου: «Ξέρω πως είμαι προγραμματισμένη από τη φύση να γεννήσω και ξέρω πως θα πονέσω
Showbiz

Χρυσικοπούλου: «Ξέρω πως είμαι προγραμματισμένη από τη φύση να γεννήσω και ξέρω πως θα πονέσω

Λίγο πριν φέρει στο κόσμο το πρώτο της παιδί η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλά για τις αγωνίες της αλλά και αν έχει άγχος για το πώς θα χάσει τα κιλά που έχει πάρει.


Ποια είναι η μεγαλύτερή σου αγωνία για το παιδί;
«Δεν έχω κανένα άγχος για τον τοκετό. Είχα έντονες ναυτίες το πρώτο τρίμηνο, αλλά ακόμα κι αυτές τις απολάμβανα. Ξέρω πως είμαι προγραμματισμένη από τη φύση να γεννήσω και ξέρω πως θα πονέσω. Θα έχω όλη τη βοήθεια από τους γιατρούς. Το μεγάλο μου άγχος είναι πώς θα τα καταφέρω με την ανατροφή του παιδιού. Πώς έναν άνθρωπο τον παίρνεις από το μηδέν και τον κάνεις άξιο στην κοινωνία. Αλλά νομίζω ότι αυτά γίνονται μέρα με τη μέρα»


Έχεις άγχος για τα κιλά σου;
«Απολύτως κανένα! Έχω ήδη πάρει δέκα κιλά στο εξάμηνο, που είναι αρκετά, μια και οι γιατροί λένε να παίρνεις δώδεκα σε όλη την εγκυμοσύνη. Δεν θέλω να περνάω το στρες των κιλών στο μωρό. Σε όλη μου τη ζωή πάλευα με ένα πεντάρι κιλά. Νιώθω πολύ ωραία, ίσως γιατί έχει φύγει από πάνω μου η προσπάθεια να φαίνομαι σέξι και όμορφη. Είμαι σίγουρη ότι θα υποφέρω όταν θα πρέπει να χάσω τα κιλά. Θα πεινάσω πολύ», λέει η ίδια στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved