Οι τσακωμοί και οι κόντρες της φετινής χρονιάς
Showbiz

Οι τσακωμοί και οι κόντρες της φετινής χρονιάς

Και αυτή τη χρονιά δεν έλειψαν οι κόντρες, οι καυγάδες on air και τα καρφιά ανάμεσα σε επωνύμους!


Ποιες ήταν όμως αυτές που απασχόλησαν για μέρες τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης;
Ας ξεκινήσουμε από την κόντρα ανάμεσα στην Χρυσούλα Διαβάτη και τον Σάκη Ρουβά.

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν υποψήφιος για το βραβείο «Αρχαίο Δράμα» για την συμμετοχή τους στις «Βάκχες» ως Διόνυσος. Αυτή η υποψηφιότητα, όπως φάνηκε δεν της άρεσε και εξέφρασε την δυσαρέσκειά της στα βραβεία Κάρολου Κουν.

Μία άλλη κόντρα ήταν αυτή του Γιώργου Λιάγκα με τον Λάκη Γαβαλά.
Μια εμφάνιση του σχεδιαστή στο φετινό σόου του «Dancing with the Stars» πυροδότησε τον πόλεμο. Μάλιστα, ο Λάκης είπε on camera ότι η Φαίη Σκορδά τον απέτρεψε από το να κάνει μήνυση στον παρουσιαστή.

Άγριο διάλογο είχαν μέσω social media και πιο συγκεκριμένα μέσω facebook ο συγγραφέας και μέλος του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Χειμωνάς με την Ντέπυ Γκολεμά.


Έναν τσακωμό, που δεν θα ξεχάσουμε είναι αυτός της τηλεκριτικού, Γκολεμά με την Μελέτη!
Η Ντέπυ Γκολεμά έγραψε στη στήλη της στην Real Life ότι η Ελεονώρα Μελέτη δεν ήταν πραγματικά άρρωστη όταν έλειπε για μέρες από την εκπομπή της την περσινή σεζόν στο star, αλλά το έκανε εσκεμμένα. «Η Ελεονώρα τρεις μέρες το έπαιξε άρρωστη, ακολουθώντας γραμμή Σταμάτη... Μια απώλεια πρέπει να συμπληρώνεται με την... ανάλογη μεταγραφική κίνηση! Άλλωστε και η Κλεοπάτρα μια χαρά την κάνει τη δουλειά, αρκεί να έχει την αμέριστη υποστήριξη της Αλεξάνδρας, που ξέρει να δίνει χέρι βοηθείας σε άξιους συνάδελφους», ήταν το σχόλιο της τηλεκριτικού, που στάθηκε αφορμή για την κόντρα της με την παρουσιάστρια. Η Ελεονώρα της απάντησε διαδικτυακά αλλά και μέσα από την εκπομπή της
Η Γκολεμά όμως είχε ακόμα μία διαμάχη... Αυτή με τον Νίκο Μαστοράκη!
Η τηλεκριτικός μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook έριξε τα βέλη της στον ραδιοφωνικό παραγωγό, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του για την συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου. Ακολούθησε η ανταπάντηση του Νίκου Μαστοράκη πάλι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, αλλά και τα νέα «πυρά» από εκείνη σε ανάρτησή της. Στη συνέχεια, η Γκολεμά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ο ραδιοφωνικός παραγωγός προχώρησε τελικά σε ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή εις βάρος της.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του πέταξε τα καρφιά του στον Κώστα Βουτσά, που φιλιόταν δημοσίως με τη σύντροφό του αλλά και πρόσφατα με τη δήλωσή του ηθοποιού ότι δεν θα είχε πρόβλημα ν' αποκτήσει κι άλλο παιδί. Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε: «Ο άντρας θέλει να κάνει παιδί, το παιδί δεν ξέρω αν θέλει να το γεννήσει ένας άντρας 82 ετών. Όσο και να ζήσει και υπεραιωνόβιος να γίνει, να φτάσει 110 -και του το εύχομαι- κάποια στιγμή θα πεθάνει όπως όλοι μας. Δεν είναι εγωιστικό να λες ότι θα κάνεις παιδί 82 χρονών για να λες ότι θα σε ξανανιώσει; Να κάνεις ένα παιδί που νομοτελειακά θα μείνει ορφανό για να ευχαριστήσει εσένα», είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας και κατέληξε: «Ας τον μαζέψει κάποιος»

Ένας άλλος τσακωμός που μας απασχόλησε ήταν αυτός ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Στέλιο Ρόκκο! Τελικά οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στη σκηνή του The Voice και οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν και μάλιστα όπως είπε και μέσα από το Πρωινό δεν είχε πρόβλημα να πάει και για καφέ με τον Ρόκκο ο Λιάγκας!

Μία κόντρα που συνεχίζεται έως και σήμερα είναι αυτή ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Βαγγέλη Περρή. Ο Βαγγέλης μέσα από συνεντεύξεις του και μέσα από τη στήλη που έγραφε τον "στόλιζε" κανονικά τον παρουσιαστή και εκείνος με τη σειρά του πέταξε τα καρφιά του! Ο Βαγγέλης μάλιστα μέσα από τη στήλη του στο peopleείχε γράψει:
"Μερικά πράγματα στη ζωή είναι ανίκητα. Ένα από αυτά είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αυτή είναι η σταθερή μου δήλωση. Δεν έχουμε καθόλου σχέσεις και φαντάζομαι πως κανέναν δεν τον ενδιαφέρει» .

Μία κόντρα μεγατόνων είναι αυτή του Νότη Σφακιανάκη με τον Αντώνη Ρέμο και τον Παντελή Παντελίδη!
Ο Νότης Σφακιανάκης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή« Mega με Μία» αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο«Τον Ρέμο τον συμπαθώ. Το όνομά του είναι Πασχαλίδης, πόσο ωραίο όνομα, αλλά όταν ξεκινάς και τους αφήνεις τους άλλους να σου αλλάζουν το όνομά σου κάτι δεν πάει καλά». Ενώ για τον Παντελίδη είπε:
"Πριν από κάποιους μήνες ακούω εμένα στο ραδιόφωνο σε ένα άγνωστο τραγούδι. Δεν ήμουν εγώ, ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Θλιβερό!".

Ο Ρέμος απάντησε με μία φωτογραφία του με τον Παντελίδη στο Instagram και του συνέστησε να ηρεμήσει!

O Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στην εκπομπή του ότι του είχαν μεταφέρει ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν τον... χωνεύει, γιατί τέσσερα χρόνια δεν είχε αποδεχθεί την πρόσκληση να έρθει καλεσμένος στην εκπομπή. Μάλιστα, φέτος του είπαν ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει παράπονο από τον παρουσιαστή, διότι δεν πηγαίνει στις θεατρικές παραστάσεις που παίζει. Τελικά ο Λιάγκας είδε την παράσταση που πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός και ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στο Πρωινό.

Βέβαια και η Νάντια Μπουλέ δεν πηγαίνει καλεσμένη στο Πρωινό, ούτε η Πάολα παρόλο που και τις δυο κυρίες τις καλούν κάθε χρόνο στην εκπομπή, και ο Γιώργος Λιάγκας έχει αναφέρει ότι κάτι έχουν μαζί του...

Μία κόντρα που απασχόλησε τα Μέσα ήταν αυτή της Κλέλιας Πανταζή με την Κατερίνα Στικούδη.

«Δεν είναι της δικής μου αισθητικής, ούτε του Παύλου να κάνουμε μια τέτοια χορογραφία... Δεν με εκφράζει! Δεν θα έκανα μία τέτοιαν χορογραφία», είχε πει η αθλήτρια για το αξέχαστο χορευτικό ανάμεσα σε Κατερίνα Στικούδη και Ευαγγελία Αραβανή. Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές δηλώσεις και από τις δύο πλευρές δείχνοντας πως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.
Μία ακόμα τηλεοπτική κόντρα ήταν αυτή ανάμεσα στον Βερύκιο και τον Κωστόπουλο!
Ο δημοσιογράφος κατηγόρησε τον Κωστόπουλο ότι κατέστρεψε κάποιες γενιές εφήβων, περνώντας αντρικά πρότυπα που δεν ήταν δυνατόν να ανταποκριθούν στην πραγματικότητα. «Παιδιά έτρεχαν σε ψυχολόγους, γιατί το πρότυπο που περνούσε ήταν το 25ποντο». Τα καρφιά συνεχίστηκαν και μετά από εβδομάδες ηρέμησαν τα πνεύματα!

Μία νέα "διαμάχη" ήταν αυτή της Μελέτη με την Τσιμτσιλή. Η Μελέτη πόσταρε μία φωτογραφία της Σταματίνας όταν ήταν 17 χρονών και ως έφηβη είχε ένα διαφορετικό στυλ και έγραψε στα social media «και όμως, αυτό το κορίτσι έχει σχολιάσει την δική μου εξωτερική εμφάνιση στον αέρα». H Σταματίνα δεν θέλησε να συνεχίσει αυτή την τηλεοπτική κόντρα και όταν ρωτήθηκε, δήλωσε: "Δεν έχω καταλάβει πώς νιώθει. Προσωπικά δεν έχω καταφερθεί ποτέ εναντίον της Ελεονώρας. Δεν θέλω να σχολιάσω για τι θεωρώ ότι όταν κάποιος χωρίς λόγο σου επιτίθεται με το να του απαντήσεις του δίνει τροφή ενώ δεν υπάρχει θέμα".

Τέλος δυο πρώην φίλοι που δεν μιλιούνται σήμερα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο παρουσιαστής πριν κάμποσο καιρό είχε μιλήσει για τον πρώην κολλητό του και είχε πει: "Δεν με ενδιαφέρει ούτε ως προσωπικότητα». Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Όλα Μπιπ» και εξήγησε ότι η παρέα έχει παραμείνει ίδια, αλλά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχώρησε. Μάλιστα, τόνισε ότι η σχέση τους έχει τελειώσει".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved