Πλούταρχος-Αργυρός: Όταν «Το καλύτερο παιδί» συνάντησε το «Παιδί γενναίο»
Showbiz

Πλούταρχος-Αργυρός: Όταν «Το καλύτερο παιδί» συνάντησε το «Παιδί γενναίο»

Τις ημέρες των γιορτών, πλήθος κόσμου διασκέδασε στο Posidonio με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ξεσηκώνει το κοινό με τα τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει αλλά και την τελευταία του επιτυχία "Πάρε με αγκαλιά".

Στο Posidonio διασκέδασε το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιάννης Πλούταρχος με τη σύζυγό του Μαρία και την παρέα τους. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ως καλός οικοδεσπότης καλωσόρισε τον Γιάννη Πλούταρχο λέγοντας :"Είναι απόψε μαζί μας ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, το καλύτερο παιδί, που στο παρελθόν συνεργάστηκα μαζί του και έχω να θυμάμαι τα καλύτερα" Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε προς τον Γιάννη Πλούταρχο παραχωρώντας του το μικρόφωνο. Ο Πλούταρχος, τραγούδησε το "Αχ κορίτσι μου" αλλά και το "Καλύτερο Παιδί" παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Το ίδιο βράδυ, ο Νικηφόρος διασκέδασε με την παρέα του στο Posidonio και επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του.

Η διασκέδαση στο Posidonio «χτυπάει κόκκινο».
Ο ακαταμάχητος, Κώστας Μαρτάκης με τη νέα επιτυχία του "Μόνος μου" κερδίζει τις εντυπώσεις ενώ τα ντουέτα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα ξέφρενου party!

Η Χριστίνα Σάλτη , η Θωμαή Απέργη κι ο Λευτέρης Κιντάτος δίνουν τον δικό τους παλμό στο πιο κεφάτο πρόγραμμα. Στο σχήμα συμμετέχουν και οι ταλαντούχοι: Josephine, Marios Brasil, Βαλένθια Διγενή, Κατερίνα Μπουρνέλη & Harris Mos.

Οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού και της παρέας του , ολοκληρώνονται την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 ύστερα από αρκετούς μήνες επιτυχίας.
Από τις αρχές Μαρτίου 2015, ο Γιάννης Πλούταρχος, επιστρέφει στο παλιό λημέρι, το Posidonio.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved