Το ξέσπασμα της Μελέτη: «Γιατί να ντραπώ για το πορνό; Ο Έλληνας τηλεθεατής είναι δήθεν…»
Showbiz

Το ξέσπασμα της Μελέτη: «Γιατί να ντραπώ για το πορνό; Ο Έλληνας τηλεθεατής είναι δήθεν…»

Τα σχόλια ήταν πολλά και οι αντιδράσεις ήταν επικριτικές προς το πρόσωπο της. Η ίδια είχε απαντήσει τότε στα αρνητικά σχόλια αλλά και τώρα σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ ξεσπά:
«Γιατί να ντραπώ; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενόχλησε τόσο η συγκεκριμένη εκπομπή κάποιους και αποφάσισαν να ηθικολογήσουν... Και βρίσκω πραγματικά εντυπωσιακό ότι απ' όλες τις εκπομπές αυτές που είχαν την υψηλότερη τηλεθέαση ήταν το πορνό και το gossip. Για μένα η πιο κορυφαία στιγμή της καριέρας μου ήταν το επεισόδιο που ήταν αφιερωμένο στην ευθανασία. Παρ' όλα αυτά συγκεκριμένη εκπομπή είχε τα χαμηλότερα νούμερα. Αυτό για μένα δείχνει πως λειτουργεί ο Έλληνας. Όλοι καταδικάζουν το πορνό, όλοι κάνουν εμετό πάνω από το gossip και τελικά αυτό βλέπουν. Αυτό για μένα κάτι λέει. Όταν παρακολουθείς κάτι μετά μανίας και μετά βγαίνεις να το βρίσεις, αυτό μου λέει ότι είσαι πολύ δήθεν» είπε η Ελεονώρα στον Γιάννη Πουλόπουλο και περιέγραψε πως ήταν στα γυρίσματα.
«Οι γυναίκες που έχουν ενοχές με το πορνό θα πρέπει να κοιτάξουν λίγο την σχέση τους με το σεξ και τους άντρες. Είναι απλώς δύο άνθρωποι που έχουν ερωτική επαφή μπροστά σου, δεν αισθάνεσαι ότι τους παίρνεις μάτι. Όταν μάλιστα απέναντι σου έχεις μια κάμερα που καταγράφει, αυτό που βλέπεις δεν έχει καν την λειτουργικότητα που θα είχε μια ερωτική ταινία από αυτές που παραολουθεί κάποιος στο σπίτι του με άλλες συνθήκες. Σε κάποια στιγμή βαρέθηκα κιόλας κι είπα "Άντε να συντομεύουμε το γύρισμα γιατί είναι Παρασκευή βράδυ και θέλω να βγω"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved