Οι ευχές των celebrities για το 2015
Showbiz

Οι ευχές των celebrities για το 2015

Τις ευχές τους για τη νέα χρονιά έδωσαν ο celebrities.


Γιώργος Τσαλίκης: «Είμαι σίγουρος πως το 2015 θα είναι μια καταπληκτική, απογειωτική χρονιά, κυρίως από την άνοιξη και μετά, τότε που φτιάχνει ο καιρός στην Ελλάδα. Εύχομαι σε αυτή την πτήση του 2015 να είμαστε όλοι μαζί υγιείς, γεροί και χαρούμενοι!»


Πάνος Καλλίδης: «Να μην ξεχνάμε πως ήρθαμε στη Γη για να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Εύχομαι σε όλους μόνο αγάπη το 2015, μακριά από αρνητικές σκέψεις και ενέργειες»


Ελένη Χατζίδου: «Να έχουμε ηρεμία και γαλήνη το 2015 και να έρθουμε ακόμη πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους. Κρατάω την αγάπη του κόσμου, μιας και το 2014 ήταν η καλύτερη επαγγελματική μου χρονιά»


Πάνος Κιάμος: «Εύχομαι το 2015να μην έχει τίποτα, μα τίποτα που θα πρέπει να πετάξουμε, αλλά να πρέπει να τα κρατήσουμε όλα»


Στέλλα Καλλή: «Αφήνω πίσω μου τους οποίους δεν «συμβαδίσαμε» το 2014. Κρατάω ότι ήμουν υγιέστατη και νιώθω πως εξελίχθηκα ως άνθρωπος»


Γιώργος Γιαννιάς: «Κρατάω τα πάντα από το 2014,δεν πετάω τίποτα. Η κάθε στιγμή στη ζωή μας είναι ένα μάθημα. Εύχομαι το 2015 να έχουμε υγεία, λιγότερα προβλήματα και να περνάμε όμορφα»


Χρήστος Χολίδης: «Αφήνω πίσω μου εκείνα που με στενοχώρησαν. Το 2015 θέλω να κρατήσω όλους τους σημαντικούς για εμένα ανθρώπους».


Σταμάτης Γονίδης: «Πετάω όλα τα λάθη μου από την περασμένη χρονιά, κρατάω τον Σταμάτη όπως τον ξέρω και από εδώ και πέρα γεμίζω τον εαυτό μου με όμορφα και χρήσιμα πράγματα».
Πηγή: OK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved