Μητσιάς: «Μου έδιναν τρελά χρήματα για να εμφανιστώ σε μεγάλες πίστες αλλά δεν το μετάνιωσα»
Showbiz

Μητσιάς: «Μου έδιναν τρελά χρήματα για να εμφανιστώ σε μεγάλες πίστες αλλά δεν το μετάνιωσα»

Ο Μανώλης Μητσιάς σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν του κόστισε οικονομικά η άρνησή του να εμφανιστεί σε μεγάλες πίστες.

Η άρνησή σας να εμφανιστείτε σε μεγάλες πίστες σας κόστισε οικονομικά;
«Μου δίνανε τρελά χρήματα, 20 φορές περισσότερα από τις μπουάτ όπου εμφανιζόμουν, αλλά δεν πήγα ποτέ και δεν το μετάνιωσα. Κάποια στιγμή ο Νίκος Γκάτσος μου είπε: "Πήγαινε, παιδί μου, να πάρεις τα χρήματα αυτά, είσαι επαγγελματίας τραγουδιστής". Αρνήθηκα. Του εξήγησα ότι δεν μπορώ να ερμηνεύω τη "Ραλλού" που μου έχεις γράψει και να μου ρίχνουν πανεράκια στα πόδια. Πολλές φορές απογοητεύτηκα γιατί έκανα σημαντικές δουλειές και δεν τις καταλάβαινε ο κόσμος. Εν καιρώ δικαιώθηκα για τις επιλογές μου, αφού έχουν μείνει διαχρονικά τα τραγούδια μου. Είχα μια φράση του Χατζιδάκι στο μυαλό μου που με ηρεμούσε: "Το καλό τραγούδι ανακαλύπτεται, δεν προσφέρεται στο πιάτο στον κόσμο. Θα το ανακαλύψουν αρκεί να έχεις υπομονή". Υπήρξαν πολλά βράδια που έφευγα από την μπουάτ χωρίς να πληρωθώ. Ωστόσο δικαιώθηκα στο τέλος».


Μανώλης Μητσιάς, Μπάμπης Στόκας, Φωτεινή Βελεσιώτου, Παυλίνα Βουλγαράκη είναι το φετινό σας σχήμα στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο». Γιατί ονομάσατε το πρόγραμμα «4 εποχές τραγούδια»;
«Ο κάθε τραγουδιστής εκπροσωπεί ένα διαφορετικό είδος μουσικής, μια άλλη γενιά, το έντεχνο, το ροκ, το λαϊκό και το ποπ. Νομίζω ότι το πρόγραμμά μας μπορεί να χαρίσει μια ωραία βραδιά. Δεν μορφώνουμε, αλλά ο κόσμος θα ανακαλύψει καινούρια τραγούδια, θα τραγουδήσει μαζί μας και θα περάσει καλά».
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved