Καραβάτου-Κατσούλης: Τι γεύση τους άφησε το 2014;
Showbiz

Καραβάτου-Κατσούλης: Τι γεύση τους άφησε το 2014;

Τι γεύση άφησε η χρονιά που πέρασε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη;

«Το 2014 ήταν μια χρονιά πάρα πολύ δημιουργική για μένα. Έχω τη χαρά και την τύχη να συμμετέχω στην παράσταση «Σμύρνη μου Αγαπημένη», στο πλευρό της Μιμής Ντενίση κι ενός εξαιρετικού θιάσου. Είμαι, επίσης, στην καθημερινή σειρά «Συμμαθητές», ενώ απολαμβάνω τα θεατρικά σεμινάρια που παραδίδω στο Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού. Η εκπομπή μας, «Στα Καλά Καθούμενα», στο κανάλι «Ε», τέλος, είναι κάτι που αγαπώ πολύ. Ανέκαθεν με την Κατερίνα λέγαμε ότι θα ήταν ωραία να κάναμε μαζί τηλεόραση, υπήρξε αυτή η δυνατότητα και χαίρομαι που το κάνουμε πράξη με μια πολύ ωραία ομάδα ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες» τόνισε στο Hello ο ηθοποιός με την παρουσιάστρια να απαντά: «Η χρονιά που έφυγε ήταν πολύ γεμάτη για μένα, με πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Εκτός από πράγματα καταλυτικά, όπως ο χαμός του πατέρα μου, ένα γεγονός που άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή μου και είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται εύκολα και δε συγκρίνεται με τίποτα, κατά τα άλλα το 2014 ήταν μια χρονιά που σίγουρα στη ζυγαριά τα όμορφα νίκησαν τα άσχημα. Νομίζω ότι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσα να φανταστώ. Είμαστε υγιείς, μπορούμε να εκφραζόμαστε μέσα από πράγματα που μας αρέσουν και επίσης μπορούμε να δουλεύουμε μαζί δημιουργικά γι' αυτό που αγαπάμε.»
-Τι σας δίδαξε το 2014;
ΚΡ. Κ.: «Μου επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι όταν συναντώνται άνθρωποι που αγαπάνε τη δουλειά τους, σέβονται ο ένας τον άλλον και ενδιαφέρονται για το στόχο τους, τότε όλα μπορούν να γίνουν.»
Κ. Κ.: «Μου δίδαξε πως αν μπορείς να αποστασιοποιείσαι από αυτά που συμβαίνουν και κοιτάς με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα πράγματα, τότε μπορείς να έχεις την καθαρότητα που χρειάζεται για να βιώνεις καταστάσεις με την απαραίτητη αξιοπρέπεια και χαρά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved