Κατερίνα Καραβάτου: «Η Αέλια μεγαλώνει λίγο διαφορετικά από τα άλλα παιδάκια»
Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: «Η Αέλια μεγαλώνει λίγο διαφορετικά από τα άλλα παιδάκια»

Μέσα σ' όλη αυτήν την τηλεοπτική κατάσταση που ζούνε η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, υπάρχει και η κόρη τους, η Αέλια.


ΚΡ. Κ.: «Στη ζωή μας πρώτα-πρώτα έρχεται η Αέλια. Αν δεν υπήρχαν στη ζωή μου η Αέλια και η Κατερίνα, νομίζω ότι δε θα είχα την ενέργεια και το κέφι ν' αντέξω το πρόγραμμα που κάνω. Αισθάνομαι ότι δε θα είχα λόγο να προσπαθώ για όλα αυτά» τόνισε στο Hello.
Κ. Κ.: Ακούγοντας τον Κρατερό, συνειδητοποιώ ότι η Αέλια και η οικογένεια μας είναι το μόνο που βλέπω στο μέλλον, ως συνέχεια και στόχο. Έχω στο μυαλό μου ότι θα ήθελα στο πέρας των χρόνων να είμαστε υγιείς, αγαπημένοι και δυνατοί, ώστε να είμαστε σε όλα δίπλα της.
-Πώς είναι να τη βλέπεις να μεγαλώνει;
Κ. Κ.: «Η αλήθεια είναι ότι η Αέλια μεγαλώνει λίγο διαφορετικά από τα άλλα παιδάκια. Κι αυτό γιατί βλέπει τους γονείς της «την τηλεόραση, αλλά και τους φίλους των γονιών της που έρχονται σπίτι μας επίσης στην τηλεόραση! (Γέλια)»
-Εκτός από υγεία και αγάπη, θα θέλατε η νέα χρονιά να σας φέρει ακόμα ένα παιδάκι;
ΚΡ. Κ.: «Πολλά, πολλά παιδιά! Γι' αυτό κι έχω ευχαριστήσει δημόσια όλους τους ανθρώπους που φέρνουν στην εκπομπή είτε μωρά είτε μωρουδιακά-βρεφικά αντικείμενα, ώστε ν' αρχίσουμε να μπαίνουμε σιγά-σιγά στο κλίμα.»
Κ. Κ.: «Τον κοιτάζει με αγάπη και χαμογελά με νόημα, χωρίς να προσθέτει κάτι παραπάνω».
-Καλή ιδέα, γιατί όπως και να το κάνουμε, μετά από τρία χρόνια, οι γονείς ξεμαθαίνουν, ειδικά οι μαμάδες.
ΚΡ. Κ.: «Κανένας δεν ξεχνά τίποτα. Αυτά είναι φήμες. Υπάρχουν άπειρα ζευγάρια που έχουν κάνει δεύτερο παιδάκι μετά από τρία, πέντε, ακόμη και έξι χρόνια. Να είστε σίγουροι ότι εμείς θα το κάνουμε πολύ νωρίτερα...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved