Αποστόλης Τότσικας: «Πάντα έκανα επαναστάσεις»
Showbiz

Αποστόλης Τότσικας: «Πάντα έκανα επαναστάσεις»

Ο Αποστόλης Τότσικας δηλώνει επαναστάτης!

Εδώ έχεις περάσει δύσκολα;
«Μόνο δύσκολα έχω περάσει. Ευτυχώς έχω καταφέρει να δουλεύω με χαρά υπό οποιεσδήποτε συνθήκες Δεν θα πω ποτέ: "Τι μ@@@@@α, πέρασα δύσκολα!", χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει η δυσκολία να γίνεται ο κανόνας».


Ρισκάρεις;
«Έμαθα να μην ενθουσιάζομαι εύκολα. Μπορεί να έρθει μια τέλεια ιδέα και να μην υλοποιηθεί ποτέ. Πάντα υπάρχει ρίσκο. Μου αρέσει αυτό. Αν θέλω να πηδήξω από τα δύο μέτρα, θα το κάνω».


Κάνεις επαναστάσεις;
«Πάντα έκανα επαναστάσεις. Απέναντι σε κάθε εξουσία, τους καθηγητές, τον στρατό. Ήμουν παντού επαναστάτης. Αυτό συμβαίνει και στη δουλειά μου. Αν ο σκηνοθέτης πάει να μου επιβάλει εξουσία και όχι ουσία, δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρει να τσακωνόμαστε για ένα έργο ή για μια σκηνή. Δεν είναι η δουλειά μα; αυτή. Σε λίγο θα θεωρηθεί επανάσταση και το να πληρωνόμαστε. Αν είναι να καταργήσουμε κι αυτό, να γίνουμε αγρότες και να ζούμε δια της ανταλλαγής: εγώ δίνω μαρούλια και εσύ ντομάτες. Εκεί είναι η μαγκιά».


Θα μπορούσες να ζήσεις ως αγρότης;
«Ως αγρότης δεν ξέρω, αλλά θα μου άρεσε πολύ να ζω στη φύση. Με ηρεμεί και με γειώνει, θέλω να περνάω περισσότερο χρόνο στην εξοχή παρά στην πόλη. Το ησυχαστήριο μου στην πόλη είναι μόνο το σπίτι μου».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved