Φίλιππος Πλιάτσικας - Prague Philarmonic Orchestra: Ζωντανή Ηχογράφηση από Το Ηρώδειο
Showbiz

Φίλιππος Πλιάτσικας - Prague Philarmonic Orchestra: Ζωντανή Ηχογράφηση από Το Ηρώδειο

"Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα", "Πού να πάμε", "Ποιος έχει λόγο στην αγάπη", "Έπαψες αγάπη να θυμίζεις", "Είναι η αγάπη πόλεμος"....


Αυτά είναι μόνο μία γεύση από τις αγαπημένες μελωδίες που άκουσαν όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο, όπου παρακολούθησαν σε μια μοναδική βραδιά, τον Φίλιππο Πλιάτσικα να ερμηνεύει μαζί με την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας, τον Rudolf Schenker, την Liset Alea και τον Μπάμπη Στόκα μερικά από τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια. Η παράσταση αυτή ηχογραφήθηκε και έτσι έρχεται στα χέρια σας αυτό το CD, όπου έχουν καταγραφεί οι ωραιότερες στιγμές αυτής της βραδιάς.
Με ξεχωριστή δυναμική και με τελείως άλλη μουσική χροιά, τα 60 κλασικά όργανα μιας από τις καλύτερες ορχήστρες του κόσμου, της Φιλαρμονικής της Πράγας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Friedemann Riehle, σκορπίζουν ήχους που προκαλούν συγκίνηση, σε νέες ενορχηστρώσεις του Θοδωρή Καλαντζάκου. Όταν η ροκ συναντά την κλασική μουσική, τότε το άκουσμα αλλάζει και γίνεται δυναμικό, εκκεντρικό αλλά και ρομαντικά μελωδικό.
Ιδιαίτερες στιγμές αυτής της έκδοσης, το ντουέτο-έκπληξη με τον RUDOLF SCHENKER των Scorpions στο τραγούδι "Love is the Answer" και το ντουετο με την LISET ALEA- τη φωνή των NOUVELLE VAGUE) στο "THE OTHER SIDE OF BLUE" με τη σφραγίδα του Οδυσσέα Ιωάννου στους ελληνικούς στίχους.
Μια μοναδική καλλιτεχνική βραδιά, μια σπάνια και ιδιαίτερη δισκογραφική έκδοση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved