Ταμίλα Κουλίεβα: Πώς είναι η σχέση της με το γιο της;
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: Πώς είναι η σχέση της με το γιο της;

Για τη σχέση με το γιο της αλλά και τι ήταν αυτό που τον έκανε να μην ακολουθήσει τον δρόμο της τέχνης, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ταμίλα Κουλίεβα.


Πώς είναι η σχέση σου με το γιο σου; «Είναι 23 χρονών, ολόκληρος άντρας. Τελειώνει το Πολυτεχνείο στην Πάτρα, ηλεκτρολόγος μηχανικός, μια κατεύθυνση που επέλεξε μόνος του, του αρέσει πάρα πολύ και χαίρομαι γι' αυτό. Είναι νέος που ενδιαφέρεται, είναι ανήσυχος και προσπαθεί. Παλαιότερα είχε κάνει μια ταινία με τον Γιώργο Χωραφά, που λέγεται «Η χορωδία του Χαρίτωνα» και είχε παίξει σε ένα σίριαλ κάνοντας το γιο του Γιάννη Βούρου, στο «Όσο υπάρχει αγάπη».


Οι προσλαμβάνουσες από μητέρα ηθοποιό και πατέρα σκηνοθέτη δεν τον έκαναν να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό χώρο. Δεν ήταν μονόδρομος τελικά για εκείνον; «Χαίρομαι που δεν ήταν. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος στη ζωή του είναι να συνειδητοποιήσει αυτό που θέλει, να καταβάλει τις προσπάθειες του και να το καταφέρει. Σίγουρα καταφέρνω μετά από 28 χρόνια που γνωριζόμαστε με τον μπαμπά του να υπάρχουν αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση», λέει στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved