Γιώργος Νταλάρας: «Άλλοι είναι υπερβολικά καλοί, άλλοι υπερβολικά κακοί και άλλοι…»
Showbiz

Γιώργος Νταλάρας: «Άλλοι είναι υπερβολικά καλοί, άλλοι υπερβολικά κακοί και άλλοι…»

Του έχουν αποδώσει πολλούς χαρακτηρισμούς στο παρελθόν. Τον έχουν αποκαλέσει τελειομανή, άψογο επαγγελματία, οραματιστή, σκληρό με τον εαυτό του, αλλά και απρόσιτο με δόσεις βεντετισμού.

Ποιος είναι πραγματικά ο Γιώργος Νταλάρας; «Μη βιάζεστε, θα ειπωθούν και άλλα για εμένα! «Έχω λαμβάνειν», που λέει και ο Μπιθικώτσης. Και ξέρετε ότι δεν είναι όλα με την ίδια πρόθεση. Άλλοι είναι υπερβολικά καλοί, άλλοι υπερβολικά κακοί και άλλοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και μια... αμπελοφιλοσοφία που με τα χρόνια κατάλαβα ότι είναι ακριβής, οι «αλήθειες λένε τα πιο μεγάλα ψέματα και τα ψέματα τις πιο μεγάλες αλήθειες», λέει στο περιοδικό Εγώ.


Η καχυποψία για τις φιλανθρωπικές του συναυλίες, η διαμάχη με τον Άκη Πάνου, ο Μανώλης Ρασούλης, η δικαστική διαμάχη με τον Τζίμη Πανούση είναι ιστορίες που τον έχουν πικράνει και τον έχουν εξοργίσει.

Μήπως ο Γιώργος Νταλάρας αισθάνεται πως θα έπρεπε να λειτουργήσει διαφορετικά; «Εδώ χρειάζεται μια διευκρίνιση. Εγώ συμμετείχα κυρίως σε πολιτικές συναυλίες ή για κοινωνικού σκοπούς και πολύ λιγότερο σε φιλανθρωπικές. Αυτό απλά για την ιστορία. Και όταν λέμε συναυλίες, επειδή αυτό τον καιρό φτιάχνω το αρχείο μου, εννοώ πάνω από εφτακόσιες σε δέκα χρόνια, σε στάδια, εργοστάσια, χώρους δουλείας κ.λπ. Όσο για το ότι ο χρόνος γλυκαίνει τα συναισθήματα, αυτό είναι αλήθεια. Ελπίζω να ισχύει για όλους!», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved