Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Γυναίκες που δε δουλεύουν αναγκάζονται να ανεχτούν μια κατάσταση»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Γυναίκες που δε δουλεύουν αναγκάζονται να ανεχτούν μια κατάσταση»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε αντίθεση με τη Φρόσω, τον ρόλο της στην Εθνική Ελλάδος, είναι δυναμικός άνθρωπος. Ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε για να μπει στην ψυχολογία του ρόλου;

«Για να είμαι ειλικρινής, αυτές τις γυναίκες σαν τη Φρόσω τις γνωρίζω από πολύ μικρή ηλικία, γιατί υπήρχαν πάντα γύρω μας στην ελληνική κοινωνία. Γυναίκες καταπιεσμένες κακοποιημένες, εγκλωβισμένες. Η δυσκολία που είχα ήταν να θυμηθώ πώς έβλεπα από κορίτσι αυτές τις γυναίκες που δεν μπορούσαν να παλέψουν για τον εαυτό τους και κατέληγαν θύματα» τόνισε στο Super TV.
-Για ποιον λόγο πιστεύετε βιώνοντας μέσα από τον ρόλο σας την κατάσταση- ότι αυτές οι γυναίκες έγιναν θύματα;
«Οι λόγοι είναι πολλοί... Ένας λόγος που ταιριάζει στην περίπτωση της γυναίκας που υποδύομαι είναι ότι ο έρωτας τυφλώνει, έτσι, αφομοιώνεσαι από έναν άνθρωπο και δεν μπορείς να σταθείς στα πόδια σου. Επίσης κάποιες γυναίκες επειδή δε δουλεύουν ώστε να έχουν προσωπικό εισόδημα, αναγκάζονται να ανεχτούν μια τέτοια κατάσταση.»
-Τελικά, οι ηρωίδες της σειράς θα καταφέρουν να γίνουν Εθνική Ελλάδος;
«Φυσικά... Αυτό λέει και ο τίτλος άλλωστε. Βέβαια, δεν είναι αυτό η έκπληξη, αλλά ο τρόπος που τελικά θα καταφέρουν να φτάσουν στον στόχο τους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved