Φιλίππου: «Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Είναι δύσκολο να δεχτείς την αποτυχία»
Showbiz

Φιλίππου: «Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Είναι δύσκολο να δεχτείς την αποτυχία»

Η Μαρία Φιλίππου σε συνέντευξή της μίλησε για τα παιδιά της και τον χωρισμό της.

Εσείς πώς είστε ως μητέρα; Αν ρωτούσα τους γιους σας τι θα μου έλεγαν νομίζετε;
«Με τα παιδιά μου έχουμε μια σχέση σεβασμού ενώ παράλληλα είμαστε και σαν συμμορία. Είμαστε μια παρέα που αγαπιέται πολύ και που κάθε φορά βρίσκει τον τρόπο να επιβιώνει. Περνάμε πολύ καλά μαζί. Τους εμπιστεύομαι, με αγαπούν, καταλαβαινόμαστε».

Και όταν έπρεπε να τους πείτε ότι με τον πατέρα τους τελικά δεν μπορούσατε να συνεχίσετε μαζί;
«Ήταν δύσκολο, στενάχωρο. Δεν είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανη, έχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τα παιδιά αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν σε μια κατάσταση. Και ο πατέρας τους και εγώ προσπαθήσαμε αυτό να γίνει πιο ανώδυνα. Είναι επώδυνο όμως μη γελιόμαστε...».

Για εσάς αυτή η συνειδητοποίηση ήταν σοκαριστική;
«Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, ειδικά όταν είσαι με έναν άνθρωπο χρόνια και επενδύεις συναισθηματικά σε αυτόν. Είναι δύσκολο να δεχτείς την αποτυχία. Πιστεύω πολύ στην οικογένεια και αυτό το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο. Προχωρείς. Πρέπει να προχωρήσεις πιο δυνατός. Για σένα και για τα παιδιά σου».

Πήρατε βοήθεια από ψυχολόγο διάβασα.
«Αρχικά είχα τους φίλους μου. Για να χειριστώ όμως τα θέματα των παιδιών πήρα τη βοήθεια κάποιων ειδικών. Και εκεί βοήθησαν πολύ».

Πηγή: Omikron

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved