Μάριος Ιορδάνου: «Η ομορφιά έρχεται και παρέρχεται»
Showbiz

Μάριος Ιορδάνου: «Η ομορφιά έρχεται και παρέρχεται»

Ο Μάριος Ιορδάνου σε συνέντευξή του μίλησε για το αν τον έχει βοηθήσει στην δουλειά του η εξωτερική εμφάνιση και γιατί απέχει από το lifestyle.

Ενώ έχετε όλα τα προσόντα να είστε στα σαλόνια lifestyle, gossip και αλλεπάλληλων φωτογραφίσεων και δηλώσεων, εσείς επιλέγετε να ασχολείστε ουσιαστικά με το θέατρο, με τελευταία επιτυχία σας, το έργο του Καζαντζάκη. Τελικά, αν δεν δείξεις τη κλειδαρότρυπα του δωματίου σου, δεν θα ασχοληθούνε οι "περίεργοι";

«Δεν απευθύνομαι σε αυτούς τους περίεργους, αλλά σε εκείνους που η περιέργειά τους τους φέρνει πιο κοντά στην αμφισβήτηση των έτοιμων ειδήσεων, στην αμφισβήτηση της έτοιμης αλήθειας και στην αμφισβήτηση της "εύκολης" τέχνης. Μέχρι τώρα, όσοι μας στήριξαν στις παραστάσεις μας για τον Νίκο Καζαντζάκη, που για τρεις σεζόν ήταν sold out, ανήκαν όλοι σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία και γι' αυτό μετά από κάθε παράσταση, μέναμε για 2 με 3 ώρες στο θέατρο συζητώντας, αναλύοντας και ανταλλάσσοντας απόψεις. Το θέατρο είναι "ανταλλαγή". Αυτό προϋποθέτει ένα δούναι και λαβείν κι εμένα μ' αρέσει να επιλέγω σε ποιους δίνω και από ποιους παίρνω».

Η ομορφιά ανοίγει τις πόρτες στο χώρο σας ή χρειάζεται να προσπαθήσεις διπλά για ότι είσαι;

«Δε σημαίνει τίποτα απολύτως για τον ίδιο τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, σεναριογράφο. Η ομορφιά έρχεται και παρέρχεται και άλλωστε είναι τόσο σχετική. Γιατί πρέπει όλοι να ανταποκρινόμαστε στο ίδιο πρότυπο και γιατί πρέπει αυτό που βλέπεις εσύ ως όμορφο να το βλέπω κι εγώ; Το θέατρο παλεύει γι' αυτή τη διαφορετική οπτική της ζωής. Σε απελευθερώνει από στεγανά και προκαταλήψεις», δήλωσε στο outnow.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved