Καινούργιου: «Μόνο η Μενεγάκη είναι στην Ελλάδα η μόνη σταρ που οι φωτογράφοι κυριολεκτικά κυνηγούν»
Showbiz

Καινούργιου: «Μόνο η Μενεγάκη είναι στην Ελλάδα η μόνη σταρ που οι φωτογράφοι κυριολεκτικά κυνηγούν»

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα δημόσιο πρόσωπο. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν άνδρα να κάνει σχέση μαζί της; Συνηθίζεται αυτή η δημοσιότητα;

«Αυτά είναι μπούρδες! Μόνο η Μενεγάκη είναι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα η μόνη σταρ που οι φωτογράφοι κυριολεκτικά κυνηγούν. Κανένας άλλος δεν δικαιούται να παραπονιέται, παρά μόνο η Μενεγάκη. Κι εγώ ξέρω ότι αν το πρωί κάνω τα ψώνια μου στην Γλυφάδα θα υπάρχει κάποιος φωτογράφος που θα με ακολουθήσει. Γιατί να δυσανασχετήσω δηλαδή με τον άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του; Όλα αυτά μου φαίνονται πολύ δηθενισμοί» τόνισε στην εφημερίδα Αγορά.
-Σε αντίθεση με άλλες παρουσιάστριες, για την Καινούργιου όλοι στο χώρο λένε πως είναι ένα «καλό παιδί».
«Για μένα αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα. Στο χώρο της τηλεόρασης πολλές φορές μπορεί να προτιμήσω να συνεργαστώ με κάποιον που είναι λιγότερο ταλαντούχος, αλλά καλύτερος άνθρωπος, παρά με κάποιον που είναι πολύ ταλαντούχος αλλά κακότροπος και δύσκολος στις συνεργασίες του. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που ήταν κακόψυχοι, αλλά δεν τους έχω σε υπόληψη. Υπήρξαν άνθρωποι που με είχαν φέρει στα όρια μου, αλλά έχω μάθει να μην χαλάω την ψυχολογία μου για χάρη τους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved