Νάστια Βραχάτη: «Δεν θα ήθελα να μείνω μόνη μου μια ζωή»
Showbiz

Νάστια Βραχάτη: «Δεν θα ήθελα να μείνω μόνη μου μια ζωή»

Η Νάστια Βραχάτη βρίσκει ότι είναι πολύ κακή στις δημόσιες σχέσεις και θεωρεί τρομακτικό, όπως λέει, να κάνει κανείς εμφανίσεις μόνο και μόνο για να φωτογραφηθεί.

«Είναι λίγο τρομακτικό το να πηγαίνεις κάπου επί τούτου, για να σε δουν! Το πιο σημαντικό σε αυτή τη δουλειά είναι να προσέχεις να μην εκτίθεσαι. Ακόμα κι αν κάνεις μια τεράστια επιτυχία, πρέπει να έχεις στον νου σου ότι όχι μόνο μπορεί να μην κάνεις αντίστοιχη επιτυχία, αλλά, να μην ξαναδούλεψεις ποτέ. Αν σκέφτεσαι έτσι, δεν παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. Έχει τύχει σε ανθρώπους μετά από μια μεγάλη επιτυχία να μην ξαναδούλεψουν και έφαγαν μεγάλη κατραπακιά», λέει. Περισσότερη αξία όμως από τις θεωρίες έχουν οι δυσκολίες που η ίδια έχει βιώσει: «Πριν με πάρουν στο "Μάνα'Χ Ουρανού" είχα μείνει χωρίς δουλειά. Ετσι, τις οικονομικές δυσκολίες τις έχω βιώσει. Οχι μόνο εγώ, αλλά και οι φίλοι μου. Αλλά ακόμα κι αν εσύ μια περίοδο είσαι καλά και βλέπεις γύρω σου αυτή την καταστροφή -ανθρώπους να χάνουν τη δουλειά τους, να μην έχουν να πληρώσουν το νοίκι τους-, ανησυχείς για τους άλλους. Προφανώς με απασχολούν και η οικονομική και η πολιτική ανασφάλεια γιατί είμαι σε μια ηλικία που θέλω να χτίσω τη ζωή μου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Θα ήθελε να κάνει οικογένεια; «Ναι, 'αλλά όχι ακόμα όμως. Σίγουρα στο μέλλον. Δεν θα ήθελα να μείνω μόνη μου μια ζωή. Αν με αξιώσει ο θεός!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved