Μπουράκ Χακί: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ να υπάρχει προκατάληψη επειδή είμαι Τούρκος»
Showbiz

Μπουράκ Χακί: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ να υπάρχει προκατάληψη επειδή είμαι Τούρκος»

Ο Μπουράκ Χακί γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά είναι εξαιρετικά εξοικειωμένος με την Ελλάδα, αφού ο πατέρας του γεννήθηκε στην Κομοτηνή.

«Καταλαβαίνω ελληνικά, ειδικά όταν τα μιλάνε αργά, αλλά δεν τα μιλώ όπως ο πατέρας μου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα. «Πολλά βράδια που χαλαρώνω στο σπίτι προσπαθώ να μυηθώ καλύτερα στη γλώσσα μέσω λεξικού, αλλά δυσκολεύομαι. Το ελληνικό συντακτικό μου φαίνεται βουνό». Ωστόσο, αγαπά τα ελληνικά φαγητά, τη μουσική μας και φυσικά τα ελληνικά νησιά, όπως την Κω, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη που επισκέπτεται συχνά.
«Μου αρέσει να κυκλοφορώ στην Ελλάδα όπου άκοσμος εκπέμπει οικειότητα και αγάπη σχολιάζοντας τις σειρές στις οποίες έχω συμμετάσχει. Δεν αισθάνθηκα ποτέ να υπάρχει προκατάληψη στη συμπεριφορά κάποιου μόνο και μόνο επειδή είμαι Τούρκος. Οι αντιπαραθέσεις των δύο λαών περιορίζονται μόνο σε κάποιους κακούς πολιτικούς και όχι στον απλό κόσμο που εντέλει δεν έχει να μοιράσει τίποτα. Οι νεότερες γενιές πολιτών το ξέρουν και είναι στραμμένες προς αυτή την κατεύθυνση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved