Ρένια Λουιζίδου: «Από την πρώτη μας συνάντηση με τη Μίρκα κατάλαβα ότι μου ταιριάζει»
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: «Από την πρώτη μας συνάντηση με τη Μίρκα κατάλαβα ότι μου ταιριάζει»

Για τη σχέση της με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, με την οποία φέτος παίζουν μαζί στη κωμική σειρά του Alpha, τι ήταν αυτό που τις ένωσε αλλά και ποιες συμβουλές της κρατά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ρένια Λουιζίδου.


Τι ήταν αυτό που σας ένωσε με τη Μίρκα;
«Από την πρώτη μας συνάντηση με τη Μίρκα, στις πρόβες εκείνης της επιθεώρησης κατάλαβα ότι ήταν άνθρωπος που μου ταίριαζε. Όταν στήναμε την παράσταση, προέκυψε ένα νούμερο που θα έπρεπε να παίξει ο Γιάννης Μπέζος με μία άλλη γυναίκα. Τότε, θυμάμαι, μου είπαν: «Δεν ανεβαίνεις πάνω να το δοκιμάσεις; Κι αν μας αρέσεις, το κρατάμε». Εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε η Μίρκα και τους μάλωσε: «Αφήστε ήσυχο το κορίτσι, που θα το ανεβάσετε πάνω για να δείτε πως θα τα πει. Μια χαρά θα είναι». Από τότε λοιπόν είπα μέσα μου: «Αυτή είναι δικοί μου άνθρωπος!», γιατί με προστάτεψε, παρόλο που δεν με γνώριζε καθόλου»


Ποια συμβουλή της έχεις κρατήσει;
«Την έχω πάρει εκατοντάδες φορές, ακόμα και στις 2.00 τη νύχτα για να μοιραστώ μαζί της ένα προσωπικό μου πρόβλημα, όπως έκανε κι εκείνη άλλωστε, γιατί -παρόλο που μας χώριζαν κάποια χρόνια δουλειάς- η σχέση μας ήταν πάντοτε ισότιμη. Ο πρώτος άνθρωπος από τους φίλους μου στον οποίο γνώρισα τον Θάνο, τον άντρα μου, όταν τα είχαμε πρωτοφτιάξει, ήταν η Μίρκα. Και θυμάμαι, όταν φεύγαμε, που ήρθε ξοπίσω μου και μου είπε: «Πρόσεξε μη το χάσεις αυτό το παιδί!». Το αγαπημένο μας παιχνίδι ήταν να καθόμαστε στο μπαλκόνι του σπιτιού της στο Παγκράτι και να παίρνουμε τηλέφωνο σε εκπομπές δημοπρασιών, χωρίς να μας ενδιαφέρουν τα αντικείμενα που πουλούσαν, μόνο και μόνο για να ανεβάσουμε την τιμή. Μια φορά, μάλιστα, κόντεψε να μας μείνει ένα σαλονάκι Λουδοβίκου, που δεν θα ξέραμε μετά τι να το κάνουμε», λέει η ηθοποιός στο OK.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved