Νίκη Κάρτσωνα: «Η μητέρα μου με εμπιστευόταν και με υποστήριζε»
Showbiz

Νίκη Κάρτσωνα: «Η μητέρα μου με εμπιστευόταν και με υποστήριζε»

Η Νίκη Κάρτσωνα έδωσε κοινή συνέντευξη με την μαμά της, Τζένη και μίλησαν για τα σχόλια που δέχτηκε από τον περίγυρό της όταν ασχολήθηκε με το μόντελινγκ.

Πώς αντέδρασε η μητέρα σου όταν της ανακοίνωσες ότι θα συμμετάσχεις στα Καλλιστεία και ότι θέλεις να ασχοληθείς με το μόντελινγκ;

Νίκη: «Η μητέρα μου με εμπιστευόταν και με υποστήριζε σε όποια απόφαση κι αν πήρα στη ζωή μου. Ακόμη δηλαδή και όταν έκανα κάποιες σέξι φωτογραφίσεις για τα περιοδικά της εποχής πάλι δεν αντέδρασε άσχημα, γιατί ήξερε ποια είναι η κόρη της. Γνώριζε ότι δεν ήμουν κορίτσι που ήταν διατεθειμένο να κάνει τα πάντα για να προχωρήσει σε αυτόν τον χώρο. Ήξερε ότι δεν θα ξεπουλούσα τις αρχές και τα πιστεύω μου στο όνομα της όποιας καριέρας. Το ίδιο ισχύει και για τον πατέρα μου. Δεν θυμάμαι ποτέ να μου ανέφερε κάτι για κάποια σέξι φωτογράφιση που είχα κάνει. Αυτά τα περνούσαμε λιγοστό ντούκου και τελικά αποδείχτηκαν και μία πρώτης τάξεως άσκηση για να μάθουμε να μη μας νοιάζει π θα πει ο κόσμος».


Νίκη, είχαν ακουστεί κακοήθειες ή υπερβολές για σένα από τον περίγυρο σου τότε στην Καλαμάτα;
Νίκη: «Στην Καλαμάτα όπου μεγάλωσα δεν ήμουν η Νίκη Κάρτσωνα. Ήμουν πάντα η κόρη της Τζένης. Η μητέρα μου δραστηριοποιείται επαγγελματικά πολλά χρόνια εκεί και είναι πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας. Ακόμα κι αν κάποιες πελάτισσές της ήθελαν να της πουν κάτι για μένα, η μητέρα μου είχε τον τρόπο να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να απαντήσει χωρίς να προσβάλλει κανέναν».


Τζένη: «Ποτέ δεν με ενδιέφερε η άποψη του κόσμου. Όταν αποφάσισα να χωρίσω το 1979, για κάποιους ήμουν δακτυλοδεικτούμενη. Όταν η Νίκη αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, ήξερα ότι θα πουν διάφορα. Αλλά είχα εμπιστοσύνη στο παιδί μου. Θυμάμαι, μάλιστα, που μου είχε πει: "Μαμά, κάποτε θα καμαρώνεις για μένα". Κι έτσι έγινε. Ξέρεις πόσες πελάτισσές μου, όταν έβλεπαν τη Νίκη στην τηλεόραση ή στα περιοδικά, μου έλεγαν: "Τζένη μου, να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου"; Δεν ξέρω τι μπορεί να λένε από πίσω μου, αλλά μπροστά μου δεν έχει τολμήσει κανείς να πει άσχημη κουβέντα για το παιδί μου. Μόνο μία φορά κάποια μου είχε πει: "Ε, για να τα έχει καταφέρει έτσι στην Αθήνα η Νίκη, όλο και κάποιο στήριγμα θα έχει..." και τη; απάντησα: "Αν θες να πιστεύεις αυτό το πράγμα, πίστευε το. Η Νίκη βασίζεται στις δικές της δυνάμεις και δεν έχει ανάγκη κανέναν"».


Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved