Νίκη Κάρτσωνα: «Μακάρι να είμαι για πάντα με τον Νίκο»
Showbiz

Νίκη Κάρτσωνα: «Μακάρι να είμαι για πάντα με τον Νίκο»

Η Νίκη Κάρτσωνα σε συνέντευξή της μίλησε για τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή και εξομολογήθηκε αν πέρασαν κρίση στον γάμο τους.

Με τον Νίκο Χατζή είστε ήδη οκτώ χρόνια παντρεμένοι. Περάσατε την περίφημη κρίση που περνούν τα ζευγάρια στην πρώτη επταετία;
« Τι να σου πω... Ακόμα με τον Νίκο είμαι. Σίγουρα, όπως όλα τα ζευγάρια, περάσαμε φάσεις όπου η μονοτονία μπήκε στην καθημερινότητα μας, αλλά δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να πω ότι δεν θέλω να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν έχω πάψει να τον θαυμάζω ούτε έχω σταματήσει να είμαι ερωτευμένη μαζί του. Κι αυτό το λέει ένα παιδί χωρισμένων γονιών που δεν πιστεύει ότι οι σχέσεις κρατάνε για πάντα και δεν τρέμει στην ιδέα του διαζυγίου. Μακάρι να είμαι για πάντα με τον Νίκο, αλλά θέλω να προχωράμε μέρα με τη μέρα και να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή, που είμαστε μαζί. Προς το παρόν, θεωρώ ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».


Τι έχει αλλάξει στη σχέση σου με τον Νίκο ύστερα από σχεδόν 16 χρόνια που είστε μαζί;
«Δεν υπάρχουν πια τα ραντεβού. Μου έχει λείψει να τον περιμένω και να στέκομαι μισή ώρα μπροστά στον καθρέφτη, μέχρι να αποφασίσω τι θα φορέσω. Σίγουρα δεν έχουμε πια το πρώτο χτυποκάρδι, αλλά έχουμε περάσει σε μία φάση δημιουργίας που φτιάχνουμε πράγματα μαζί».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved