Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έζησα ανταγωνισμό από κάποιους άνδρες συναδέλφους μου»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έζησα ανταγωνισμό από κάποιους άνδρες συναδέλφους μου»

Η «Εθνική Ελλάδος» είχε συζητηθεί έντονα πριν ακόμη βγει στις οθόνες μας. Πως νιώθει η Κατερίνα Παπουτσάκη που είμαι κομμάτι της;

«Νιώθω, βασικά ευλογημένη που παίζω σε αυτή τη σειρά για πάρα πολλούς λόγους.. Το σενάριο που έχει γράψει ο Γιώργος Καπουτζίδης με αντιπροσωπεύει και σαν άνθρωπο της σημερινής κοινωνίας. Θίγει πάρα πολλά ζητήματα που με αγγίζουν σαν προσωπικότητα. Έχει βρει το θάρρος, ο Γιώργος, και μέσα από τη γραφή του, που δεν είναι ηθικοπλαστική, να θίγει σοβαρά ζητήματα της εποχής μας. Ο τρόπος που το κάνει έχει φινέτσα, στυλ, αυτοσαρκασμό αλλά κι ένα πέπλο χιούμορ που εμένα μου αρέσει πολύ. Ακόμη κι αν δεν συμμετείχα σε αυτή τη δουλειά θα ήμουν φανατική θαυμάστρια της!» τόνισε στην Αγορά.
-Στη σειρά είστε 4 βασικές πρωταγωνίστριες. Είναι δύσκολο να δουλεύεις με γυναίκες; Συνήθως λένε ότι σε τέτοιες συνεργασίες το κλίμα μυρίζει... μπαρούτι.
«Φυσικά δεν είναι δύσκολο! Για την ακρίβεια είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που είχα ποτέ, η οποία τείνει να γίνει η καλύτερη. Είναι και οι τρεις φανταστικές και χαίρομαι που δουλεύω μαζί τους. Πηγαίνω στο γύρισμα και είναι τέλεια, έχει ησυχάσει η καρδιά μου. Για μένα, το cast της σειράς έχει πετύχει σε όλα τα επίπεδα.»
-Σε παλιότερες συνεργασίες έχει βιώσει τον ανταγωνισμό από γυναίκες; Έχεις μπλεχτεί σε γυναικείες ίντριγκες για τα καμαρίνια και τη μαρκίζα;
«Μπα, από γυναίκες δεν θα το έλεγα. Έζησα ανταγωνισμό από κάποιους άνδρες συναδέλφους μου, οι οποίοι ίσως και μέσα από τα διαμορφωμένα στερεότυπα θέλουν πάντα να έχουν τον πρώτο λόγο παντού! Κάποιοι άνδρες λοιπόν έχουν την αίσθηση ότι το βλέμμα δεν πρέπει να φεύγει από πάνω τους όταν βρίσκονται μαζί σου στη σκηνή. Ως προς το σύστημα της ίντριγκας κλπ, δεν συμμετέχω σε όλο αυτό, είναι κάτι ξένο για μένα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved