Τάσος Ιορδανίδης: «Οτιδήποτε ξένο σαν πρώτη αίσθηση προκαλεί φόβο»
Showbiz

Τάσος Ιορδανίδης: «Οτιδήποτε ξένο σαν πρώτη αίσθηση προκαλεί φόβο»

Ο Τάσος Ιορδανίδης σε συνέντευξή του μίλησε για το θέατρο, τις συμβουλές που πήρε από τον θεατρικό του δάσκαλο αλλά και για τους Έλληνες εν καιρώ κρίσης.

Ο Έλληνας εξακολουθεί να βασίζεται στη «καλοσύνη των ξένων» ή κλείστηκε ακόμα πιο πολύ στο καβούκι του, σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς;

«Οτιδήποτε ξένο σαν πρώτη αίσθηση προκαλεί φόβο. Η εξωστρέφεια μας έχει υποστεί πληγές, αλλά το σημαντικό είναι να βασιστούμε στην καλοσύνη που μπορούμε να δώσουμε οι ίδιοι στους εαυτούς μας και στους συνανθρώπους μας».

Πόσο εφικτό είναι να είσαι επιχειρηματίας εκτός σανιδιού και ηθοποιός επάνω του; Οι δύο ιδιότητες δεν έρχονται σε σύγκρουση;

«Συνέχεια. Προσπαθώ πάντα να συμβιβάζω τις δύο ιδιότητές παρά το ότι καυγαδίζουν πολύ συχνά. Βέβαια, με τα χρόνια έχω μάθει να κάνω καλές διαμεσολαβήσεις και πλέον έχει γίνει τρόπος ζωής και στάσης».

Ποια συμβουλή του Γιώργου Μιχαλακόπουλου έχεις κρατήσει και πορεύεσαι στο θέατρο;

«Πολλές. Η αντιμετώπιση των πραγμάτων της θεατρικής πραγματικότητας. Η οικονομία του λόγου και η σπατάλη της φαντασίας. Ο άπληστος ενθουσιασμός είναι τόσο καταστροφικός όσο και η κατακρημνιστική απαισιοδοξία».
Πηγή: outnow

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved