Ασλάνογλου: «Θέλω να βρεθεί κάποιος που θα σταθεί δίπλα µου και θα µετριάσει το άγχος της επιβίωσης »
Showbiz

Ασλάνογλου: «Θέλω να βρεθεί κάποιος που θα σταθεί δίπλα µου και θα µετριάσει το άγχος της επιβίωσης »

Για τη Μαρίνα Ασλάνογλου έχει κλείσει το κεφάλαιο γάμος και τι γίνεται με την μητρότητα; Έχει χτυπήσει το... καμπανάκι ή όχι; Η ίδια απαντά σε όλα τα προσωπικά αυτά θέματα, από καρδιάς.

Να µη σε ρωτήσω, δηλαδή, για γάµο και παιδιά...

«Απαπα! Αφού παντρεύτηκα, χώρισα. Πάλι; Αυτά τέλειωσαν. Αλλά, κακά τα ψέµατα. Αυτήν την επιθυµία πρέπει να σου τη γεννήσει και κάποιος άνθρωπος, έτσι δεν είναι; «∆εν έχει χτυπήσει το καµπανάκι της µητρότητας;», µε ρωτούν καµιά φορά. «Όχι, είναι στο mute», τους απαντώ. Τι να σκεφτώ όταν δεν έχω κάτι ουσιαστικό στη ζωή µου; Εκείνο που θέλω σε αυτή τη φάση είναι να βρω τον ρόλο µου - γιατί τον έχω χάσει στα προσωπικά, όπως συµβαίνει µε τις περισσότερες γυναίκες. Θέλω να είµαι η γυναίκα στη σχέση. Το ότι τα καταφέρνω µόνη µου, µε τις δικές µου δυνάµεις, δεν σηµαίνει πως κάποιες φορές δεν το κάνω από ανάγκη. Θέλω, λοιπόν, να βρεθεί κάποιος που θα σταθεί δίπλα µου και θα µετριάσει αυτό το άγχος της επιβίωσης».

Σε αυτόν τον κόσµο παίρνεις ό,τι µπορείς», είναι µια περίφηµη ατάκα της ηρωίδας σου. Την υιοθετείς;

«Είναι ατάκα που λέει έχοντας φύγει από το σπίτι της, στη σκέψη του πρώην εραστή της, που κάποτε της έφερνε σοκολατάκια και λουλούδια από τον κήπο διαβεβαιώνοντάς τη για τον έρωτά του. Του ίδιου που αργότερα της κατέστρεψε τη ζωή... Εγώ στη ζωή µου προσπαθώ να παίρνω ό,τι αγαπώ. Ό,τι θέλω εγώ πραγµατικά. Όχι ό,τι µπορώ. Έχω εισπράξει πολλή αγάπη - και από φίλους και από οικογένεια. Αλλά και εγώ δίνω σε αυτούς που την αξίζουν...»

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved