Άννα Βίσση: «Ο εγγονός μου δεν είναι όμως χαζοβιόλης να γελάει με οτιδήποτε»
Showbiz

Άννα Βίσση: «Ο εγγονός μου δεν είναι όμως χαζοβιόλης να γελάει με οτιδήποτε»

Η Άννα Βίσση παλιότερα είχες πει πως είχε τύψεις γιατί δεν ήταν τόσο κοντά στη Σοφία όσο θα ήθελε όταν ήταν παιδί.

«Εσύ που μεγαλώνεις δύο παιδιά δεν έχεις αντίστοιχες τύψεις; Το μητρικό φίλτρο και ένστικτο είναι ίδιο σε όλες τις μαμάδες, εκτός κι αν μιλάμε για κάποιες διαταραγμένες γυναίκες που παρατάνε τα παιδιά τους, γιατί υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις. Είναι, όμως, γυναίκες που πρέπει να τις συμπαθούμε και να τις καταλαβαίνουμε γιατί είναι άρρωστες. Δεν υπάρχει εχέφρων άνθρωπος που θα παρατούσε το παιδί του. Πέραν των εξαιρέσεων, νιώθω πως είμαι μια μάνα που τόσο εμένα όσο και του παιδιού μου μας έλειψαν οι παραπάνω στιγμές. Στιγμές που τις ζω τώρα με τη Σοφία και το γιο της, στον οποίο αφιερώνει πολλές ώρες. Βέβαια, όταν έσφιξαν τα λουριά και με τη δική της δουλειά, άρχισε και η Σοφία να λείπει 12ωρα, ακόμα και τρεις μέρες από το μικρό, και μου έστελνε κάτι μηνύματα μέσα στη νύχτα, λέγοντας μου «τώρα σε καταλαβαίνω, δεν με εγκατέλειπες, είχες απλά δουλειά». Δεν την εγκατέλειψα ποτέ ματαιόδοξα για να κάνω την καριέρα μου. Ούτε νταντάδες είχα, είχα τη μαμά μου που τη φρόντιζε όταν έλειπα και αισθανόμουν σαν να ήμουν εγώ εκεί. Είχαμε όμως και πολλές στιγμές που ήμασταν μαζί, έτσι πια το έχω ισοφαρίσει μέσα μου. Έχω ηρεμήσει» τόνισε στο People.
- Υπήρξαν στιγμές που θέλησες να κάνεις άλλο ένα παιδί;
«Ήθελα ένα δεύτερο παιδί, ειδικά λίγο αφού απέκτησα τη Σοφία. Δεν προέκυψε. Τώρα, όμως, έκανε η Σοφία μωρό. Ένα παιδάκι υπέροχο. Είναι φανταστικό φατσάκι και έχει στοιχεία στο χαρακτήρα του που δείχνουν ότι είναι σοβαρός. Είναι εύκολος στο να γελάσει, άρα είναι ανοιχτή η ψυχή του. Δεν είναι όμως χαζοβιόλης να γελάει με οτιδήποτε. Έχω πέντε μήνες να τους δω και μου λείπουν πολύ.»
-Πώς είναι το συναίσθημα να κάνει το παιδί σου παιδί;
«Μοναδικό. Το παιδί σου που ήδη λατρεύεις, που σου φέρνει στο μυαλό πώς το έχεις γεννήσει και πόσο μεγαλειώδες είναι αυτό το συναίσθημα, το βλέπεις' να φέρνει στον κόσμο ένα νέο άνθρωπο. Ήμουν εκεί σε όλη τη διαδικασία. Ήταν σαν να άνοιξαν οι ουρανοί και να βγήκαν όλες οι αχτίδες και τα ουράνια τόξα.»
-Τα μάτια σου φωτίζονται όταν μιλάς για τη Σοφία...
«Είναι πολύ σπουδαία η σχέση μας. Πέρα από το ότι είναι κόρη μου, είναι μια πολύ σημαντική φίλη. Υπάρχουν στιγμές που η αλήθεια της μπορεί να με έχει πονέσει. Όπως και του Νίκου η αλήθεια με είχε πονέσει και ως άνθρωπος μου και ως συνθέτης μου. Όμως δεν είχε ποτέ σκοπό να με θίξει. Με πλήγωνε, αλλά το έκανε για να με κάνει καλύτερη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved