Ο Γρηγόρης Πετράκος μιλάει πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης του
Showbiz

Ο Γρηγόρης Πετράκος μιλάει πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης του

Η είδηση ότι περίμενε το πρώτο του παιδί από την Θεοφανία Παπαθωμά πριν από λίγους μήνες, εξέπληξε ευχάριστα όσους γνωρίζουν τον Γρηγόρη Πετράκο.

Ο ίδιος θέλησε να κρατήσει την προσωπική του ζωή και αυτές τις ευτυχισμένες του στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και όταν ήρθε η κόρη του στον κόσμο, αρκέστηκε να δηλώσει τρισευτυχισμένος κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο μαζί με τις δύο γυναίκες της ζωής του. Τώρα, φαίνεται πως ήρθε και η στιγμή για τον ίδιο ώστε να μιλήσει για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τότε που έγινε μπαμπάς. Ήταν αλήθεια συνειδητή επιλογή του η απόκτηση ενός παιδιού και αν ναι τι ακριβώς έχει αλλάξει στην καθημερινότητά του; Ο ίδιος απαντά στο thebest: «Έγινε ακριβώς την στιγμή που ήθελα. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη στιγμή. Το θέλαμε και οι δυο και ήρθε αυτό το δώρο του Θεού και ήρθε ακριβώς την στιγμή που το θέλαμε. Το timing ήταν τέλειο. Είμαι στην φάση που μπορώ να μεγαλώσω ώριμα ένα παιδί».


Ποιες όμως ήταν οι πρώτες του σκέψεις όταν είδε την κόρη του για πρώτη φορά; Ο τραγουδοποιός απαντά: «Το να κρατήσεις έναν άνθρωπο που μόλις ήρθε στον κόσμο για πρώτη φορά είναι μια συγκλονιστική εμπειρία. Νιώθεις την παρουσία του δημιουργού επάνω στην γη. Νιώθεις δέος μπροστά σε αυτό το θαύμα της δημιουργίας. Νιώθεις και την ευθύνη απέναντι σε αυτό το απροστάτευτο πλάσμα που εξαρτάται από εσένα για να ζήσει, να μεγαλώσει, να ανατραφεί σωστά και να γίνει σωστός άνθρωπος». Τώρα που έγινε μπαμπάς, ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι φόβοι του; «Γενικά εμένα οι φόβοι μου είναι εσωτερικοί. Δεν φοβάμαι τίποτα εκτός από τον εαυτό μου. Η μόνη μου έννοια είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θέλω μόνο να έχω την δύναμη, την ψυχραιμία και την ωριμότητα εγώ να την μεγαλώσω σωστά, να της δώσω το καλό παράδειγμα. Σιγά σιγά λοιπόν θέλω να φτιάξω την ζωή μου με τέτοιο τρόπο που να αποτελέσω για αυτήν το καλό παράδειγμα».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved