Τόνια Σωτηροπούλου: «Ο Αλέξης είναι ένας αδιαμφισβήτητα ωραίος άντρας»
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: «Ο Αλέξης είναι ένας αδιαμφισβήτητα ωραίος άντρας»

Η Τόνια Σωτηροπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Αν και είστε ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο, κανένας από τους δυο σας δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση σας.
«Δεν έχω επιβεβαιώσει ποτέ τίποτα και δεν πρόκειται να το κάνω για καμία μου σχέση. Δεν αισθάνομαι ότι η προσωπική μου ζωή αφορά κανέναν άλλον, εκτός από τον σύντροφο μου και εμένα. Στο παρελθόν έχω μιλήσει ανοιχτά για σχέση μου και το έχω μετανιώσει. Ήμουν πολύ μικρή, δεν ήξερα πως να διαχειριστώ αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας αλλά έμαθα από τα λάθη μου».

Πώς αντιδράς όταν σας εντοπίζουν μαζί οι παπαράτσι;
«Δεν θα σταματήσω να ζω, επειδή κάποιοι επιλέγουν να παρέμβουν στην προσωπική μου ζωή. Συμπεριφέρομαι όπως ακριβώς συμπεριφερόμουν, θα πάω με τους φίλους μου εκεί που πηγαίνω συνήθως, σε μέρη όπου δεν υπάρχουν φωτογράφοι, θεωρώ ότι αυτό το κομμάτι της ζωής μου μπορώ να το κρατήσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό κάνω».


Δηλαδή, αν αποφάσιζες ποτέ να παντρευτείς, θα το έκανες κρυφά;
«Δεν έχω παντρευτεί, αλλά αν το έκανα δεν θα ήθελα να μαθευτεί. Δεν θα έβγαζα ανακοίνωση».

Ο Αλέξης Γεωργούλης από τις αρχές της περασμένης δεκαετίας, όταν πρωταγωνιστούσε στο τηλεοπτικό "Είσαι το ταίρι μου", είναι ένας πολύ επιθυμητός άντρας. Ήσουν θαυμάστρια του;
«Ο Αλέξης είναι ένας αδιαμφισβήτητα ωραίος άντρας. Αλλά αυτό που με ενώνει με τους ανθρώπους που επιλέγω να είναι στη ζωή μου είναι αυτό που έχω αποκομίσει από την καθημερινή τριβή που μπορεί να έχω μαζί του. Το "Είσαι το ταίρι μου" δεν το είχα δει όταν προβαλλόταν. Ωστόσο, τον Αλέξη τον θαύμαζα πολύ και ως ηθοποιό όταν είδα παραστάσεις του στο θέατρο, αλλά και ως σκηνοθέτη όταν συνεργάστηκα μαζί του. Αυτό το διάστημα δουλεύουμε μαζί σε μία ταινία που βασίζεται στο θεατρικό έργο "Δεσποινίς Τζούλι". Το πρωτότυπο σε αυτή την παραγωγή είναι ότι θα κινηματογραφηθεί και η προετοιμασία, καθώς η ταινία θα είναι μία συρραφή πρόβων, αυτοσχεδιασμού και γυρισμάτων σε πλατό. Είναι από τις πιο ωραίες συνεργασίες που είχα μέχρι τώρα».

Πώς είναι ως συνεργάτης;
«Ο Αλέξης διατηρεί μία παιδικότητα που είναι αξιοθαύμαστη, αλλά ταυτόχρονα ακούει αυτό που έχει να του πει ο ηθοποιός. Οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι εγωκεντρικοί. Ο Αλέξης θα ακούσει τις ιδέες σου και θα σου δώσει τον χώρο για να δημιουργήσεις».


Ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του;
«Επειδή είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, σκέφτεται πολλά πράγματα ταυτόχρονα και έχει την απαίτηση από τους γύρω του να τα μαντέψουν. Πολλές φορές μου έχει πει: "Μα δεν είπαμε σα αυτό πρέπει να γίνει έτσι,", ενώ στην πραγματικότητα δεν μου έχει τίποτα».
Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved