«“Παράτησέ τα όλα να σε παντρευτώ να τελειώνουμε". Ούρλιαζε αν και δεν γνωριζόμαστε, μόλις πριν 2 λεπτά»
Showbiz

«“Παράτησέ τα όλα να σε παντρευτώ να τελειώνουμε". Ούρλιαζε αν και δεν γνωριζόμαστε, μόλις πριν 2 λεπτά»

 Η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πώς τη φλέρταρε ο σύζυγός της την πρώτη φορά που την γνώρισε.

Η Κατερίνα Λάσπα και ο σύζυγός του, Νεκτάριος Νικολόπουλος σε συνέντευξή τους εξομολογήθηκαν πώς γνωρίστηκαν.

Πώς γνωριστήκατε;

«Το 2006 στο Καλό Λιβάδι, στο "Μακελειό". Σκάει η Θεσσαλονικιά μύτη με άλλες δύο φίλες της, πιάνει ξαπλώστρα στα βράχια, "φοράω" γοητεία και πάω να τη γνωρίσω. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Μας συστήνει ο μάγειρας του μαγαζιού, πάω να της ξαναμιλήσω, φόραγε γυαλιά και ακουστικά στα αυτιά», δήλωσε ο επιχειρηματίας. Η Κατερίνα Λάσπα συμπλήρωσε: «Βγάζω τα γυαλιά κι αρχίζει να φωνάζει: "Παράτησέ τα όλα να σε παντρευτώ να τελειώνουμε". Ούρλιαζε αν και δεν γνωριζόμαστε, μόλις πριν 2 λεπτά είχαμε ανταλλάξει χειραψία. Πρώτη φορά πήγα με τις φίλες μου στη Μύκονο! Γνωριστήκαμε την πρώτη μέρα που έφτασα στο νησί και αργότερα πήγαμε για φαγητό, όπου ήταν άλλος άνθρωπος, κύριος. Μιλούσε σαν φυσιολογικό άτομο και μετά το τέλος της βραδιάς επέμενε να πάμε την επομένη για ψάρεμα. Άρχισε να με παίρνει τηλέφωνο από τις 8 το πρωί. Πήγαμε στον Πάνορμο με τα κορίτσια, εκείνος φτάνει με ένα φουσκωτό, έρχεται στο τραπέζι μας, τρώει με τα χέρια-αυτή τη φορά- μέσα από τα πιάτα μας! Μας "έψησε" ότι λόγω Πανσελήνου γινόταν πάρτι στη Δήλο. Μπήκαμε μέσα στο φουσκωτό και γυρνώντας το βράδυ δεν έβλεπε ο ένας τον άλλο, ήταν όλοι πιωμένοι. Οι τέσσερις μέρες που πέρασα, πάντως στο νησί, ήταν πολύ όμορφες, κινηματογραφικές εξαιτίας του Νεκτάριου».

Όταν φύγατε από τη Μύκονο τι έγινε;
Κατερίνα: «Έμεινε μια ωραία ανάμνηση καλοκαιρινή. Δεν υπήρχε προσδοκία για κάτι άλλο. Ήταν τέλεια εμπειρία αλλά δεν είχα στο μυαλό μου κάποια συνέχεια. Η επαφή μα5, όμως, ήταν πολύ έντονη και εκείνος συνέχιζε την πολιορκία. Δεν έπαιρνα εγώ τηλέφωνο γιατί δεν ήθελα να εισβάλλω στη ζωή του. Το έπαιζα και λίγο θεά!. Άφηνα να χειριστεί ο Νεκτάριου την εξέλιξη τη5 σχέσης μας γιατί εγώ τότε ήμουν ελεύθερη για 2,5 χρόνια».


Πότε ξαναβρεθήκατε;
Νεκτάριος: «Στην Αθήνα μέσα στον επόμενο μήνα και τα επόμενα τρία χρόνια παντρευτήκαμε. Κατέβηκα στα Ματογιάννια και συνάντησα κάποιους φίλους μου επιχειρηματίες που μιλούσαν συνέχεια για δουλειά και σκέφτηκα: "Έτσι θα γίνω κι εγώ;". Ανέβηκα, λοιπόν, στην Αθήνα και της λέω: "Ετοιμάσου μέσα στο καλοκαίρι να παντρευτούμε". Δεν προλάβαμε να βγάλουμε ούτε προσκλητήρια, στέλναμε μηνύματα στον κόσμο για το γάμο».
Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved