Stan: Το περιστατικό που τον φρίκαρε
Showbiz

Stan: Το περιστατικό που τον φρίκαρε

Μεγάλη αγάπη δείχνει το κοινό στον Stan και του χαρίζει επιτυχία. Έχει πιάσει τον εαυτό στου ποτέ να ξιπάζεται, να «καβαλάει το καλάμι» που λένε;

«Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχω ακόμα στον χώρο. Ποτέ δεν πήρα ακριβό αυτοκίνητο, δεν αλλάζω στυλ ζωής, συνήθειες κ.λπ. Είχα δίπλα μου τους γονείς μου και αληθινούς φίλους, ανθρώπους που πάντοτε μου λένε την αλήθεια. Εχω τσακωθεί με φίλους γιατί δεν ήθελα να έχω «αυλή». Αν με γνωρίσει κάποιος καταλαβαίνει ότι είμαι δεκτικός και απλός. Ποτέ δεν έχω αφήσει άνθρωπο έξω από το καμαρίνι μου και πάντα προσπαθώ να ικανοποιώ εκείνους που με τιμούν σε κάθε εμφάνιση μου. Αν κάποια στιγμή αγχωθώ ή φοβηθώ, αυτό φαίνεται στο πρόσωπο μου. Δεν κρύβω ότι ο πολύς κόσμος με τρομάζει, δεν τον έχω συνηθίσει. Εχω ζήσει ακραίες καταστάσεις με θαυμάστριες» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Θυμάσαι κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό;
«Η μητέρα μου νόμιζε ότι την είχα ψωνίσει μέχρι που την πήρα μαζί μου σε ένα live. Οταν φτάσαμε στο εμπορικό κέντρο, της είπα να πάμε από το ασανσέρ και όχι από τις σκάλες για να αποφύγουμε τον κόσμο. Μου είπε «τι είναι αυτά που λες;». Φτάσαμε στον χώρο της εκδήλωσης, ήταν μαζεμένα 300 άτομα και ξαφνικά άκουσα κραυγές και είδα μπροστά μου ένα πλήθος να ορμά καταπάνω μου. Όπως ήταν επόμενο, έχασα τη μητέρα μου με τις θαυμάστριες να μου τραβάνε τα μαλλιά και να κοιτούν αν είχαν μείνει τρίχες στη χούφτα τους. Ε, όταν σου συμβαίνουν τέτοια περιστατικά τρομάζεις. Είμαι ήρεμος άνθρωπος και δεν κάνω επίδειξη, όμως αυτό με ξεπερνά.»
-Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχεις κάνει;
«Είμαι ευκολόπιστος και ανοίγομαι αρκετά. Έχω εμπιστευτεί ανθρώπους που με έχουν
πληγώσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved