Η Κάβουρα απαντά σε όλα τα σενάρια του χωρισμού της από τον Οικονομόπουλο
Showbiz

Η Κάβουρα απαντά σε όλα τα σενάρια του χωρισμού της από τον Οικονομόπουλο

Η είδηση του χωρισμού του Νίκου Οικονομόπουλου και της Βίκυς Κάβουρα προκάλεσε έντονη παραφιλολογία γύρω από τα αίτια που οδήγησαν τελικά το ζευγάρι να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Για τη Βίκυ ήταν και η αφορμή να αναθεωρήσει προσωπικές σχέσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος της. «Αρχικά, ήταν πολύ περίεργο όλο αυτό, που συνέβαινε, γιατί ένιωθα πως έπρεπε να απολογηθώ σε φίλους αλλά και αγνώστους για το τι γινόταν μέσα στο σπίτι μου.Όμως, δεν μπήκα σ' αυτή τη διαδικασία. Αντίθετα, έκανα ένα καλό ξεσκαρτάρισμα σε ανθρώπους που προσπαθούσαν να μπουν σε πιο βαθιά θέματα μου. Έμαθα που πρέπει να τοποθετήσω τον καθένα ξεχωριστά. Παρατήρησα κάποια περίεργα βλέμματα, τα οποία δεν περίμενα, και με έκαναν να αισθανθώ άσχημα. Δεν είμαι άνθρωπος που απολογούμαι στον καθένα, ούτε όμως μου αρέσει να αποδέχομαι ψεύτικο ενδιαφέρον» τόνισε στο People.

Εκείνο το διάστημα γράφτηκαν πολλά σενάρια για το τέλος της σχέσης τους. Ένα από αυτά ήθελε την ηθοποιό να κάνει έντονες σκηνές ζηλοτυπίας στο σύντροφο της. «Δεν ισχύει καθόλου αυτό, ούτε από την πλευρά του Νίκου. Είναι και λίγο άδικο αυτό που γράφτηκε, γιατί δεν δώσαμε ποτέ δικαιώματα. Δεν μπορείς να κάνεις ζήλιες σε έναν άνθρωπο που ποτέ δεν σου έχει δώσει δικαίωμα και εσύ που μας ξέρεις καλά γνωρίζεις πως δεν ευσταθούν αυτά. Ο Νίκος ήταν κύριος με "Κ" κεφαλαίο σ' αυτό το θέμα και του βγάζω το καπέλο. Το ίδιο κι εγώ. Ήμουν απόλυτα αφοσιωμένη και γενικά είμαι μονογαμική».

Το δεύτερο σενάριο ήθελε τη Βίκυ να επιθυμεί να στήνει παπαράτσι φωτογραφικά θέματα, προκειμένου να προβάλλει τη σχέση της, κάτι που ενοχλούσε τον τραγουδιστή. «Ειλικρινά, δεν χρειάζεται να αναφερθώ περισσότερο σ' αυτό. Εξάλλου σε όλες τις παπαράτσι φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει στα περιοδικά, οι οποίες ήταν ελάχιστες, ήμασταν χάλια γιατί δεν ξέραμε πως μας τραβούσαν».

Το τρίτο σενάριο υποστήριζε ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε ενοχληθεί από τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού. «Αυτά είναι ανοησίες. Γνώριζε τι δουλειά κάνω και το λογικό είναι ο άνθρωπος σου να χαίρεται όταν πηγαίνουν καλά τα επαγγελματικά σου. Σίγουρα υπάρχουν φορές που το πρόγραμμα είναι πιεσμένο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε. Το να έχεις δουλειά, ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή, είναι καλό και μόνο αιτία να χωρίσεις δεν αποτελεί».
Σύμφωνα με το τελευταίο σενάριο, το ποτήρι ξεχείλισε με τις δηλώσεις του τραγουδιστή («ο άντρας πρέπει να είναι πιο πάνω από τη γυναίκα»), όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. «Ειλικρινά προσπαθώ να το κάνω εικόνα! Δηλαδή μέχρι εκείνο το βράδυ όλα ήταν μια χαρά και ξαφνικά βλέπω την εκπομπή και του λέω "Συγγνώμη, σε χωρίζω γιατί δεν μου κάνουν οι απόψεις σου"; Πραγματικά είναι αστείο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, γνωρίζεις τις απόψεις του και τον αποδέχεσαι για αυτό που είναι. Η γνώμη μου είναι πως σε μια σχέση αποδέχεσαι πλήρως το σύντροφο σου και πορεύεστε μαζί. Δεν υπάρχει λόγος να είσαι σε σχέση όταν κρίνεις αρνητικά τον άλλο» αναφέρει.

Το ζευγάρι δεν έβαλε αμέσως τελεία στη σχέση του. Αντίθετα, το πάλεψε πολύ για να μην οδηγηθεί στο χωρισμό. «Δεν είμαστε 15 χρόνων που είπαμε "τα φτιάξαμε" και μετά "τώρα τα χαλάμε". Εννοείται πως δεν μπορείς να χωρίσεις με έναν άνθρωπο, με τον οποίο αγαπήθηκες πολύ, από τη μία μέρα στην άλλη. Το προσπαθείς, το εξετάζεις και αν δεν είναι κατάλληλο το έδαφος, παίρνεις αποστάσεις και βλέπεις πώς εξελίσσεται η κατάσταση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved