Νίκος Μουτσινάς: Η φιλία με τη Ζέτα και η καλή παρέα
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: Η φιλία με τη Ζέτα και η καλή παρέα

Υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τον Νίκο Μουτσινά; Και ποια είναι η πραγματική του σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια; Πόσο καλή παρέα κάνουν; Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποκαλύπτει τα πάντα...

Ξέρουμε αρκετά για τον Μουτσινά, αλλά όχι για τον Νίκο.

«Τι θέλετε να μάθετε για τον Νίκο, με τρομάζεις. Μου αρέσει να βρίσκομαι σε σχέση και περνάω καλά, δεν σου το κρύβω, αλλά έχω ρίξει το βάρος μου στη δουλειά. Το τραγούδι όμως λέει «γλέντα τη ζωή» και όχι «δούλευε σαν σκυλί», για αυτό και προσπαθώ να το κοντρολάρω λίγο...»

Με την κολλητή σου φίλη, τη Ζέτα Μακρυπούλια, έχετε μία ιδιαίτερη σχέση, που μου λένε ότι είναι εντελώς «κανονική».

«Είμαστε μία πολύ καλή παρέα με τη Ζέτα, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Θανάση Αλευρά, τον Γιώργο Δάσκαλο και δεν έχεις πιο «κανονική»! Γινόμαστε δεκατεσσάρων χρόνων κάθε φορά που βρισκόμαστε και αφήνουμε πίσω μας δουλειές και προβολείς. Είναι δικό μας και δεν το «πουλάμε», δεν θέλουμε να το «λερώνουμε» με τους απέξω».

Σας έχουν «συλλάβει» παπαράτσι σε παραλίες...

«Προσπαθούμε να το αποφύγουμε, αλλά τι να κάνουμε που η φίλη μας η Ζέτα είναι το λουλούδι του κάμπου και τρέχουν από πίσω της! Μείναμε μακριά από κοσμικές παραλίες, βρήκαμε κάτι ήσυχο και απόμερο κουβαλώντας τις ομπρέλες μας, τα σκυλιά μας, τα ψυγειάκια μας, τις ψάθες, τα παγουρίνο - σαν τη σειρά «Ρετιρέ» ήμασταν! Και μας ανακάλυψαν και εκεί, να τρώμε σταφύλια και να κάνουμε βουτιές. Πόσο πιο «κανονικοί»; Ούτε ξαπλώστρες στη Μύκονο, ούτε τίποτα. Αλλά είπαμε, είχαμε το υπέρλαμπρο άστρο μαζί (σ.σ.: γέλια)».

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved