Συνατσάκη-Παπαδημητρίου: «Είμαστε κάπως «φυτούκλες» στη δουλειά»
Showbiz

Συνατσάκη-Παπαδημητρίου: «Είμαστε κάπως «φυτούκλες» στη δουλειά»

Η φιλία της Μαίρης Συνατσάκη και της Ντορέττας Παπαδημητρίου αποδεικνύει πως τελικά μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ γυναικών. Είναι η πρώτη φορά που τους συμβαίνει να έχουν την απόλυτη κολλητή;

«Γενικά, με ξεπερνάει το γεγονός ότι είναι τόσο αξιοπερίεργη η γυναικεία φιλία. Μας μειώνει. Ναι, οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε σκύλες μεταξύ μας, αλλά οι λίγες καλές φίλες που έχω μου αποδεικνύουν ότι μπορούμε να είμαστε και τα μεγαλύτερα στηρίγματα η μία για την άλλη. Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται μια τόσο ισχυρή σχέση με γυναίκα στη ζωή μου, και μάλιστα από το χώρο. Με τη Ράνια Θρασκιά κουμπαρέψαμε, κιόλας. Ίσως να φταίει ότι το πιο κοντινό μου πλάσμα είναι γυναίκα, η δίδυμη αδερφή μου, η Αλίκη» τόνισε στο Hello η Μαίρης Συνατσάκη, ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε: «Δε μου είναι καθόλου εύκολο να εμπιστευτώ και να φτάσω σ' ένα σημείο να πω για κάποιον ότι είναι πραγματικός μου φίλος..Τι' αυτό και οι φίλες μου είναι λίγες, αλλά καλές. Με τη Μαίρη, το πολύ περίεργο είναι ότι, ακόμη και πριν γνωριστούμε, ένιωθα ότι την ήξερα, ότι ταιριάζουμε, ότι μου μοιάζει. Η γνωριμία μας και ο τρόπος που ήρθαμε γρήγορα κοντά δεν ήταν έκπληξη για μένα. Σαν να το ήξερα ότι θα συμβεί.»
- Αν έπρεπε να πλέξετε η μία το εγκώμιο της άλλης, τι θα λέγατε;
Μ.Σ.: «Κανένα εγκώμιο και καμία αγιοποίηση δε χρειάζεται η Ντορέττα. Είναι τόσο αδιάψευστη η μοναδικότητα της, που τα δικά μου λόγια είναι μικρά. Στο μυαλό μου-είναιίοαν σούπερ ηρωίδα: Τόσο αφοσιωμένη μητέρα, συνεπής με ό,τι καταπιάνεται επαγγελματικά, γνήσια, καλό παιδί: Αυτό, άλλωστε, μ' έκανε τόσο -να την εμπιστευτώ. Το γεγονός ότι λείπει ,από το Ο ΝΑ της η μικροψυχία και η ιντριγκολαγνεία.»
Ν.Π.: «Η Μαίρη είναι αυθεντική. Είναι αυτό που δείχνει και στη δουλειά. Είναι- αληθινή, κι αυτό για μένα είναι σπουδαίο, ειδικά στο χώρο που κινούμαστε. Έχει καλή ψυχή, αγάπη μέσα της, που δεν τσιγκουνεύεται να τη μοιράσει απλόχερα, και είναι άνθρωπος στον οποίο μπορείς να στηριχτείς! Είναι εκεί όποτε τη χρειαστώ! Στα δύσκολα και στα εύκολα. Και, καλώς ή κακώς, στο διάστημα που τη γνωρίζω μας έχουν τύχει και τα δύο. Επίσης, κάτι άλλο που μας ενώνει είναι η αγάπη για τη μουσική, για το χορό, αλλά και η ανάγκη μας να κάνουμε, πάντα το καλύτερο, να δουλεύουμε, σκληρά και να πειραματιζόμαστε σε καινούργια πράγματα συνεχώς. Είμαστε κάπως «φυτούκλες» στη δουλειά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved