Παπαρίζου-Μαυρίδης: Πώς χώρισαν την κοινή περιουσία τους;
Showbiz

Παπαρίζου-Μαυρίδης: Πώς χώρισαν την κοινή περιουσία τους;

Μεγάλες διαφωνίες και διαμάχες είχανε η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνι Μαυρίδης όσον αφορά το μοίρασμα της περιουσίας τους μετά τον χωρισμό τους.

Το πρώην ζευγάρι τα τελευταία χρόνια προσπαθούσε να βρει μια λύση και τελικά όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao κατάφερε να φτάσει σε ένα συμβιβασμό.
Παρ' ότι δεν είχανε παντρευτεί ποτέ είχανε πολλά κοινά περιουσιακά στοιχεία, σημαντικότερα από τα οποία ήταν το σπίτι τους στη Βούλα και βέβαια το στούντιο ηχογράφησης που είχαν δημιουργήσει μαζί και είχε κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τόσο για να φτιαχτεί όσο και για τα πανάκριβα μηχανήματα που είχαν αγοραστεί για να εξοπλιστεί.
Μετά από πολλά χρόνια αντεγκλήσεων και διαμάχης, το ζευγάρι τελικά κατέληξε σε έναν συμβιβασμό, που όπως λένε οι άνθρωποι που είναι κοντά της, δεν άφησε απόλυτα ευχαριστημένη την Έλενα Παπαρίζου, τον δέχτηκε όμως, καθώς θέλει πλέον να απαλλαγεί από οτιδήποτε της θυμίζει το παρελθόν της. Έτσι, το στούντιο έμεινε στην Έλενα, αφού όμως ο Τόνι Μαυρίδης έφυγε παίρνοντας από μέσα όλα τα μηχανήματα, εκτός από λίγα που είχαν αγοραστεί με τιμολόγια στο όνομα της Έλενας. Όσο για το σπίτι στη Βούλα, αυτό έχει εδώ και καιρό διατεθεί προς πώληση, με σκοπό το πρώην ζευγάρι να μοιραστεί τα χρήματα που θα προκύψουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved