Έλενα Ασημακοπούλου: «Η απόσταση δεν έχει μπει ανάμεσα μας ποτέ»
Showbiz

Έλενα Ασημακοπούλου: «Η απόσταση δεν έχει μπει ανάμεσα μας ποτέ»

Η Έλενα Ασημακοπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για την επιθυμία της να κάνει δεύτερο παιδί αλλά και για το θέμα της απόστασης με τον σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Πήρες αρκετά κιλά στην εγκυμοσύνη;

«Πήρα 25 κιλά και τα ευχαριστήθηκα. Έτρωγα σαν... τι να σου πω... συνέχεια. Το απόλαυσα τόσο πολύ, που ό,τι κιλό έμπαινε το χαιρόμουνα. Φούσκωνα, αλλά είχα πολύ καλή διάθεση και ψυχολογία. Τώρα δυσκολεύομαι που επανήλθα στη δουλειά και θέλω να είμαι, όχι όπως ήμουνα, γιατί δεν μπορώ να είμαι όπως ήμουνα, αλίμονο, αλλά δεν θέλω να παραγίνω, θέλω να προσέχω. Τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασα, αλλά όχι γρήγορα. Τα τελευταία 6 τα έχασα το καλοκαίρι που πέρασε. Δεν είμαι στα 55 κιλά που ήμουν, αλλά στα 58. Δεν είναι κι εύκολο να το χάσω πλέον. Μου αρέσει το φαγητό, τρελαίνομαι, θέλω να τρώω. Όταν βγαίνω έξω, τρώω για δύο. Όσο τρώει ο άντρας μου τρώω κι εγώ. Ο άντρας μου δεν θέλει τα γλυκά κι εγώ τρώω και τα δικά του».


Άλλο παιδάκι θέλετε να κάνετε;
«Τώρα θέλουμε, αλλά δεν μπορούμε, γιατί λείπουμε. Γύρισε από την Ινδία και πήγε στην Ιταλία, θα μου έρθει το Μάιο. Μου το ζητάει πάρα πολύ και η μικρή, θέλει μια αδερφούλα».


Η απόσταση δεν αποτελεί σημαντικό ζήτημα στη σχέση;
«Τώρα πια την έχω συνηθίσει. Η απόσταση δεν έχει μπει ανάμεσα μας ποτέ. Από τα 8 χρόνια που είμαστε μαζί τον ένα χρόνο ήμασταν συνεχόμενα. Ακόμα και με τη γέννηση μικρής πηγαινοερχόμασταν. Πάντα υπήρχε απόσταση. Από ένα μήνα μέχρι τέσσερις το περισσότερο, όπως τώρα. Ώρες-ώρες στεναχωριέμαι, γιατί η μικρή θέλει τον μπαμπά της δίπλα της, μετράμε δαχτυλάκια για το πότε θα γυρίσει. Προσπαθώ να της καλύπτω όλα τα κενά... Δύσκολο. Υπάρχει η τεχνολογία, ευτυχώς, και μπορούμε και βλεπόμαστε μέσω skype».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved