Η Σοφία Βόσσου ξεσπά για το The Voice 2 και την κόρη της που... κόπηκε
Showbiz

Η Σοφία Βόσσου ξεσπά για το The Voice 2 και την κόρη της που... κόπηκε

Η Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου πήρε μέρος στο The Voice 2 αλλά ουδείς από τους coaches γύρισε για να την... πάρει στην ομάδα του.

«Είχες παραπάνω αγωνία, δεν πατούσες στις νότες, δεν "γλιστρούσες" σωστά στο κομμάτι» ήταν μερικές από τις παρατηρήσεις της επιτροπής.
«Μήπως τους εκνεύρισε το ότι δεν εμφανίστηκα στα παρασκήνια να αγωνιώ για την κόρη μου την ώρα της οντισιόν, ανεβάζοντας έτσι τα νούμερα τηλεθέασης;» αναρωτιέται η Σοφία Βόσσου μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα.
«Μήπως θέλουν να δείχνουν στον κόσμο πως δεν μεροληπτούν στα παιδιά των καλλιτεχνών, όπως έγινε με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο; Και μη μου πει κανείς ότι δεν γνώριζαν από πριν πως η Ερασμία είναι κόρη μου. Είμαι χρόνια στην τηλεόραση και ξέρω πώς λειτουργεί» ξέσπασε η γνωστή τραγουδίστρια αφήνοντας σαφή υπονοούμενα κατά της κριτικής επιτροπής.
«Δεν τη συνόδευσα στην οντισιόν, διότι έπρεπε να βρίσκομαι στο θέατρο Βέμπο, στην παράσταση "Πριν το χάραμα". Έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινα προκειμένου να μην επηρεάσω κανέναν. Άλλωστε δεν ανακατεύομαι στα επαγγελματικά και στις επιλογές της. Όταν μου τηλεφώνησε, λοιπόν, και μου είπε πως τα πήγε χάλια, σοκαρίστηκα. Είδα το βίντεό της τέσσερις φορές, για να είμαι αμερόληπτη. Τραγούδησε πολύ καλά. Αν ήμουν κριτής και άκουγα μια φωνή με τέτοιο ηχόχρωμα, θα γυρνούσα. Δεν μιλάω ως μητέρα της. Μπορώ να έχω άποψη, πιστεύω, μετά από τόσα χρόνια στον χώρο της μουσικής. Όπως και η Ευρυδίκη αλλά και η σπουδαία σοπράνο της όπερας Αλμπίνα Ζαχαριάδου, που ήταν μεταξύ των δεκάδων καλλιτεχνών που της έστειλαν συγχαρητήρια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved