Νίκος Αναδιώτης: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι άπειρη»
Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι άπειρη»

Κατά καιρούς γράφεται ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολύει συνεργάτες της. Τι έχει να πει γι αυτό ο συνεργάτης της, Νίκος Αναδιώτης;

«Δεν έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου. Είναι γεγονός ου κατά τη διάρκεια της χρονιάς έφυγαν κάποιοι συνεργάτες της εκπομπής αλλά δεν ήμουν μπροστά την ώρα που γινόταν αυτό για να ξέρω η ακριβών έγινε. Κι επειδή δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν τα κουτσομπολιά, δεν κάθισα μετά να το ψάξω γιατί δεν μου πέφτει και λόγος» τόνισε στο ΟΚ.
-Είναι όντως σκληρή με τους συνεργάτες της όσο διαδίδεται;
«Εγώ θα χρησιμοποιούσα άλλο χαρακτηρισμό. Κατά τη γνώμη μου είναι άπειρη, όπως θα ήταν οποιαδήποτε παρουσιάστρια που έχει μόνο τρία χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση. Αν λοιπόν έγιναν κάποιοι λάθος χειρισμοί, οφείλονται στην απειρία της. Επίσης, είναι φοβερά τελειομανής. Και οι άνθρωποι που είναι τελειομανείς, θέλουν να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

-Πόση αλήθεια έκρυβαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την εκπομπή να κόβεται πριν από τα Χριστούγεννα;
« Εκείνη τη φοβερή Κυριακή που κυκλοφόρησαν αυτές οι φήμες ήμουν σπίτι μου. Άρχισαν λοιπόν να επικοινωνούν μαζί μου κάποιοι δημοσιογράφοι οι οποίοι ουσιαστικά μου ανακοίνωσαν ότι αποφασίστηκε να διακοπεί η εκπομπή. Επειδή ήταν περασμένη η ώρα, δεν επικοινώνησα με κανέναν από τον σταθμό για να το επιβεβαιώσω. Κοιμήθηκα και σκέφτηκα πως αν είναι αλήθεια, θα με ενημέρωναν την επομένη από τον Alpha. Από τη στιγμή λοιπόν που οι συσκέψεις συνεχίστηκαν κανονικά και κανένας από τους υπεύθυνους του καναλιού δεν επικοινώνησε μαζί μας για να μας πει το αντίθετο, θεώρησα ότι αυτή η φημολογία δεν είχε καμία βάση. Δυο-τρεις εβδομάδες μετά, έτυχε να συναντήσω κάποιο στέλεχος του Alpha και τον ρώτησα. «Αν υπήρχε κάτι θα σας είχαμε ενημερωθεί» μου απάντησε και έτσι σιγουρεύτηκα ότ όντως όλα αυτά ήταν φήμες και μόνο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved