Άννα Βίσση: «Είμαι 57 ετών και πάω κόντρα στην ηλικία μου»
Showbiz

Άννα Βίσση: «Είμαι 57 ετών και πάω κόντρα στην ηλικία μου»

Η Άννα Βίσση σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τους φόβους της, παραδέχθηκε ότι έχει κόμπλεξ ενώ δήλωσε ότι τολμάει να λέει την ηλικία της.

Το 2012 δηλώνατε «θέλω έναν γκόμενο να ερωτευτώ», ενώ το 2014 «δεν θέλω κανέναν γκόμενο να ερωτευτώ». Τι άλλαξε;
«Αυτό αλλάζει και μέσα σε ένα μήνα. Οι άνθρωποι περνάμε φάσεις και διαθέσεις».


Είστε όντως ακομπλεξάριστη ή είναι μια εικόνα που προβάλλετε ως άμυνα;
«Ποιος δεν έχει κόμπλεξ; Έχω πολλά. Προσπαθώ να τα πολεμώ. Θέλω απλά να είμαι ανοιχτή και άνετη. Ίσως γι' αυτό φαίνεται ότι δεν έχω».
Είστε από τις λίγες καλλιτέχνιδες που λένε την ηλικία τους.
«Αυτό "μυρίζει" ρεαλισμό, όχι έλλειψη κόμπλεξ. Φυσικά υπάρχουν στιγμές στη ζωή μου που έχω θέμα με την ηλικία μου, ενδεχομένως απέναντι σε έναν έρωτα που μπορεί να ζήσω ή σε αυτό που θα ήθελα να είμαι και που προσπαθώ να είμαι, αλλά δεν τα καταφέρνω».


Είστε ροκ γιαγιά;
«Είμαι μια γιαγιά που πάει σινεμά μόνη της. Που ακούει blues στα μπαράκια της Νέας Υόρκης μόνη της. Με αυτή την έννοια, ναι, είμαι ροκ γιαγιά».


Μια κυρία που καθόταν δίπλα μου στο Pantheon, την ώρα που ερμηνεύατε, έλεγε στη φίλη της: «Είμαι συνομήλικη με τη Βίσση, μόνο που εγώ έχω ζάχαρο, πίεση, ρυτίδες και αστάθεια. Πώς γίνεται εκείνη να είναι τόσο νέα κι όμορφη;»

«Μεγάλη σημασία έχει το μέσα σου. Η επιθυμία. Όλες θέλουμε. Είναι κάτι που απαιτεί κόπο. Εγώ πάντα βαριόμουν να στρογγυλοκάθομαι, να πίνω φραπέ και να κουτσομπολεύω. Με ενδιέφερε να γυμναστώ, να διαβάσω και να εφαρμόσω πάνω μου κάτι που θα με κάνει αξιοθαύμαστη. Όχι για τα μάτια του κάθε άντρα. Δεν το κάνω για να με ερωτευτούν. Το κάνω για να γουστάρω τον εαυτό μου και ας είμαι και... ερωτεύσιμη».


Σας αρέσει που μεγαλώνετε;
«Δεν με απασχολεί τώρα. Κρύβει, όμως, φόβο για μετά. Είμαι 57 χρόνων. Έχω φροντίσει να μην το δείχνω. Είμαι κόντρα στην ηλικία μου. Αισθάνομαι πολύ πιο μικρή. Δεν κάνω και καταχρήσεις».


«Δεν κάνω καταχρήσεις» ή «δεν κάνω καταχρήσεις πια»;
«Δεν έκανα ποτέ. Αλλού είμαι αυτοκαταστροφική, όπως σε θέματα διατροφής και σε τέτοιες βλακείες».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved