Τσαρούχας: Η εξομολόγηση για το διαζύγιό του: «Σουηδός δεν υπήρξα ποτέ ούτε με χαρακτηρίζει η ηρεμία»
Showbiz

Τσαρούχας: Η εξομολόγηση για το διαζύγιό του: «Σουηδός δεν υπήρξα ποτέ ούτε με χαρακτηρίζει η ηρεμία»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας σε συνέντευξή του μίλησε για τον γιο του και για το διαζύγιο από την Θεοφανία Παπαθωμά.

Αν ρωτούσα το γιο σου τι πατέρας είσαι, τι θα μου έλεγε νομίζεις;
«Ότι είμαι ο καλύτερος! Δεν είμαι αυστηρός μαζί του αν και μερικές φορές είμαι σκληρός. Θέλω να μπαίνει όριο και όταν μπαίνει δεν έχει ούτε μπρος ούτε πίσω. Τώρα έχει μεγαλώσει λίγο, έγινε 8. Κάνουμε πράγματα πολλά μαζί. Παίζουμε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πάμε θέατρο, έχουμε πάει με τη μηχανή μου στην Ιταλία 10 μέρες ξεκινώντας απ' την Ελλάδα, κοιμόμασταν σε σκηνή και κάθε βράδυ μέναμε αλλού, μαγειρεύαμε. Γι' αυτό λέει ότι είμαι ο καλύτερος μπαμπάς».

Το θέμα του διαζυγίου πώς το χειριστήκατε με το παιδί;
«Νομίζω καλά».

Δικηγόρος σου βέβαια ήταν η πρώην γυναίκα σου.
«Σουηδός δεν υπήρξα ποτέ ούτε με χαρακτηρίζει η ηρεμία. Ωστόσο είχα αποφασίσει ότι με αυτό τον άνθρωπο δεν θα μοιραστώ τελικά πράγματα όπως νόμιζα. Η Θεοφανία είναι δικηγόρος. Έπρεπε να μπούμε σε ένα μοντέλο αντιπαλότητας αφού και οι δυο θέλαμε να χωρίσουμε; Γιατί να πάμε και να δώσουμε ένα σωρό λεφτά αλλού; Έκανα μια εξουσιοδότηση, πήγε και τα κατέθεσε στο δικαστήριο και τελείωσε η ιστορία. Η Θεοφανία, πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της έμενε στο σπίτι, μέχρι να φτιάξουν τον καινούριο τους χώρο με το φίλο της, για να ζήσουν μαζί».

Αυτό δεν θέλει κουράγιο για να το αποδεχτείς;
«Μα στην πορεία έχεις δεχτεί πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα. Ένας άνθρωπος με τον οποίο επέλεξες να ζήσεις, δεν σου κάνει πια ούτε του κάνεις. Αυτό είναι μια παραδοχή πολύ πιο επίπονη και επώδυνη. Αν μπορείς να εξυπηρετήσεις μια κατάσταση γιατί να μην το κάνεις και να μείνεις στους τύπους; Το ότι δυο άνθρωποι δεν ζουν πια μαζί δεν σημαίνει ότι έχουν σκοτωθεί, έχουν τσακωθεί παρόλο που η παιδεία μας η κοινωνική αυτό μας έχει μάθει».

Αμηχανία και κόντρα δεν υπήρξαν;
«Όλες οι σχέσεις τα περνούν αυτά. Εγώ όμως κάνω αυτό που μου λέει η συνείδησή μου».

Πηγή: Omikron

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved